Ειδήσεις Racing NASCAR Heat 3

NASCAR Heat 3

Wednesday, 11 Jul 2018  | in Racing | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/84/e7/03/nascar-heat-3-80-1531318347.jpg
 

NASCAR Heat 3

Ανακοινώθηκε επίσημα και θα περιέχει το Xtreme Dirt Tour.

 

Ανακοινώθηκε το NASCAR Heat 3.

Για τους fans της σειράς NASCAR Heat η Monster Games επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη. Η εταιρεία ανάπτυξής της σε συνεργασία με την 704 Games ανακοίνωσαν το τρίτο κεφάλαιο της σειράς το οποίο φυσικά θα ονομαστεί NASCAR Heat 3. Η μεγαλύτερη προσθήκη αυτού θα είναι το Xtreme Dirt Tour, το οποίο δίνει στους παίκτες την δυνατότητα να τρέξουν στα dirt tracks για πρώτη φορά, μερικά από τα οποία είναι αυθεντικά και αποτελούν remake των πραγματικών tracks.

Για να γιορτάσει την ανακοίνωση του παιχνιδιού, η 704 Games αποκάλυψε το παραπάνω τρέιλερ που μας παρουσιάζει όμως και λίγο από το gameplay που θα συναντήσουμε στο επερχόμενο Racing. Παράλληλα αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, με το NASCAR Heat 3 να κάνει την εμφάνισή του στις 7 Σεπτεμβρίου 2018 για PC, PS4 και Xbox One. Όσοι το προπαραγγείλουν τα λάβουν και ένα κουπόνι αξίας 50 δολαρίων για να παρακολουθήσουν πραγματικό αγώνα NASCAR.

Διαβάστε το review του NASCAR Heat 2 και συζητήστε για το τρίτο παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification