Trials Rising

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Trials Rising

Trials Rising

Νέο τρέιλερ στην Gamescom και ανακοίνωση της διεξαγωγής της beta. [UPDATE]

 [Αρχική Δημοσίευση: 11/6/18] Η Ubisoft ανακοίνωσε το νεότερο μέρος της σειράς Trials, κατά την διάρκεια της E3 2018.

Το Trials Rising φαίνεται πως θα επιστρέψει στις ρίζες του, ακολουθώντας την ίδια -τρελή- συνταγή στο gameplay, για την οποία και αγαπήθηκε. Περισσότερες… σαβούρες, εκρήξεις και τεράστια άλματα σε πίστες από διάφορες περιοχές του κόσμου όπως το Σινικό Τείχος και ο Πύργος του Άιφελ. Αναπτύσσεται από τις RedLynx και Ubisoft.

 

[Νέο τρέιλερ, κυκλοφορία και beta] Η Ubisoft οριστικοποίησε στην φετινή Gamescom την κυκλοφορία του Trials Rising για τον Φεβρουάριο του 2019 και δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό τρέιλερ στο οποίο παρουσιάζονται σκηνές από το Racing/Platform gameplay του. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Παράλληλα ανακοινώθηκε η διεξαγωγή της closed beta 13 με 16 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτή κάνοντας κλικ εδώ.

Το Trials Rising θα κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου του 2019 για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε το review του Trials of the Blood Dragon και συζητήστε εκτενώς για το Trials Rising στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification