The Crew 2 open beta

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
The Crew 2 open beta

The Crew 2 open beta

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης κατά την διάρκεια της E3 2018 μέσω νέου τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/5/18 - Η Ubisoft ανακοίνωσε closed beta] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το The Crew 2 θα λάβει closed beta στις 31 Μαΐου.

Αν και το κατέβασμά της θα δύναται να πραγματοποιηθεί από τις 29 του μηνός, ουσιαστικά θα γίνει διαθέσιμο στις 31, ημέρα Πέμπτη, ενώ θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 4 Ιουνίου. Εντούτοις, όπως ενημερώνει η γαλλική εταιρεία ανάπτυξης, προκειμένου να έχετε πιθανότητες να βρεθείτε ανάμεσα στους συμμετέχοντες, θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή μέσω της σχετικής ενότητας στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.
 
 
Επίσης, έγινε γνωστό ότι στην beta θα συμπεριληφθούν το πρώτο level του progression του The Crew 2 και τέσσερις μορφές racing. Αυτές θα αφορούν στο street, στο rally raid, στο powerboat και στο aerobatic.

[UPDATE: 6/6/18] Η Ubisoft ανακοίνωσε την open beta του The Crew 2.

Εν τω μεταξύ το πρώτο The Crew θα υποστεί maintenance καθώς η Γαλλική εταιρεία εγκαθιστά το τελευταίο patch. Οι servers θα μείνουν online και το patch που θα εγκατασταθεί ενδέχεται να είναι το τελευταίο.

Το επίσημο site αναφέρει ότι πλησιάζει η open beta του παιχνιδιού, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί στην E3 2018. Συνεπώς θα μπορούμε όλοι να το παίξουμε πριν κυκλοφορήσει.

[UPDATE 2: 12/6/18 - Ημερομηνία έναρξης της open beta] Μέσω ενός νέου τρέιλερ, η Ubisoft ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της E3 2018 ότι η open beta του The Crew 2 θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου σε PC, PS4 και Xbox One. Μπορείτε να κατεβάσετε την beta από τώρα.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το The Crew 2 και δείτε το gameplay video μας από την Gamescom 2017. Συζητήστε περισσότερα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification