Ειδήσεις Racing Πορνό έκδοση του Road Redemption

Πορνό έκδοση του Road Redemption

Thursday, 07 Dec 2017  | in Racing | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9f/80/72/road-redemption-61-1512690535.jpg
 

Πορνό έκδοση του Road Redemption

Χρηματοδοτείται από site διανομής adult games.

Μπορεί το Road Redemption (υποτίθεται πνευματικός διάδοχος του Road Rash) να μην τα πήγε και τόσο καλά σε θέμα πωλήσεων, ωστόσο ένα site πορνογραφικού περιεχομένου πληρώνει αδρά τους developers, ούτως ώστε οι χαρακτήρες του παιχνιδιού να...βγάλουν ότι φοράνε και όχι μόνο.

Ο Mark Antoon, πρόεδρος της Nutaku, μίας πλατφόρμας ψηφιακής διανομής για adult games, ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρεία ανάπτυξης Pixel Dash Studios και την EQ-Games, προκειμένου οι τελευταίοι να δημιουργήσουν μία adult έκδοση του Road Redemption.

Η πορνογραφική έκδοση του Road Redemption θα περιλαμβάνει γυμνούς αναβάτες και αναβάτριες, πιο επιθετική γλώσσα, νέα ιστορία και νέες αποστολές, στις οποίες για παράδειγμα θα πρέπει να αναζητήσετε τον απαγωγέα της κόρης ενός πλούσιου βιομήχανου. Η εξέλιξη βέβαια θα θυμίζει αντίστοιχα σενάριο ταινίας πορνό, συνοδευόμενο με τα ανάλογα cutscenes και καλίγραμμες παρουσίες. Θα υπάρχουν μέχρι και νέοι διάλογοι μεταξύ χαρακτήρων. Όχι ότι δίνει κανείς βάση στο σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η Nutaku θα ξοδέψει 10 εκατομμύρια δολάρια σε εταιρείες ανάπτυξης για να μετατρέψουν τα games τους σε πορνογραφικά.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Road Redemption και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic. Η πορνό έκδοση του Road Redemption θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 07/12/2017 13:35
Δεν ξέρω πως γίνεται να υπάρξει καλογραμμένο σενάριο και σωστοί διάλογοι σε τέτοιες περιπτώσεις χωρίς να το ξεφτυλίσουν εντελώς το παιχνίδι,αλλά αν τα καταφέρουν μπράβο τους!Βέβαια δεν θα είναι εύκολο να κυκλοφορήσει μια τέτοια έκδοση παιχνιδιού καθώς θα έχουν τον κάθε social justice warrior κομπλεξικό να τους βάζει εμπόδια.Κλασικά πράγματα!
#2 ashbringer (Level 25) 08/12/2017 14:17
Λόλα έβαλες το χεράκι σου πάλι και τα κατάφερες. :lol:
Notification