Forza Horizon 3: Blizzard Mountain expansion

Hot
Forza Horizon 3: Blizzard Mountain expansion

Forza Horizon 3: Blizzard Mountain expansion

Πληροφορίες

Είδος
Racing
Format
Xbox One
Εκδότης
Microsoft Studios
Ανάπτυξη
Playground Games

Διαθέσιμο για PC και Xbox One. Δείτε το launch τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/11/16] Ανακοινώθηκε το πρώτο expansion για το Forza Horizon 3 απο την Microsoft.

Όπως είναι ήδη γνωστό, θα υπάρξουν δύο τουλάχιστον expansions για το Forza Horizon 3. Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα μία πρώτη εικόνα για το επερχόμενο expansion στην οποία είναι ξεκάθαρο ότι οι συνθήκες οδήγησης θα είναι αρκετά δύσκολες καθώς θα υπάρχει χιόνι και πάγος.

Αν και το Forza Horizon 3 διαδραματίζεται στην Αυστραλία και τέτοιου είδους συνθήκες είναι σπάνιες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περίοδοι με αρκετό κρύο, χιόνι και παγετό.

Περιεχόμενο και τιμές
Το πρώτο expansion δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο του, μπορούμε εκ του ασφαλούς να υποθέσουμε ότι θα έχει σίγουρα νέα μοντέλα αυτοκινήτων. Εφόσον το θέλετε, μπορείτε να αποκτήσετε και τα δύο expansion στην τιμή των 35 ευρώ, ενώ όσοι προμηθευτείτε την Ultimate Edition θα έχετε έκπτωση 10 ευρώ για τα expansions, δηλαδή θα μπορείτε να τα αποκτήσετε στην τιμή των 25 ευρώ με την προϋπόθεση ότι θα το αγοράσετε μέσα στο 2016. Επιπλέον, όσοι θέλετε να τα αγοράσετε ξεχωριστά θα έχετε τη δυνατότητα, αλλά οι τιμές δεν είναι ακόμα γνωστές.

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Alpinestars Car Pack το οποίο συμπεριλαμβάνει επτά νέα αυτοκίνητα στο Forza Horizon 3. Το συγκεκριμένο DLC συμπεριλαμβάνεται στο Forza Horizon 3’s Car Pass, αλλά μπορεί να αγοραστεί και μεμονωμένα στην τιμή των επτά ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των DLC.

Επιτυχημένη πορεία
Το Forza Horizon 3 αποτέλεσε το πιο επιτυχημένο τίτλο της σειράς στο λανσάρισμα, σύμφωνα με τη Microsoft,  η οποία όμως δεν έδωσε συγκεκριμένα νούμερα πωλήσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας υπολογίζεται ότι πάνω από 5.000.000 παίχτες έχουν παίξει το game είτε στο Xbox One είτε σε PC τον Σεπτέμβριο.

[UPDATE: 28/11/16 - Περιέχει νέα αμάξια και AchievementsH Μicrosoft ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα το πρώτο expansion του Forza Horizon 3.

To expansion θα ονομάζεται Blizzard Mountain και θα λαμβάνει χώρα σε χιονισμένες περιοχές καθώς θα τρέχετε σε διαδρομές καλυμμένες με χιόνι και πάγο κατά την διάρκεια χιονοθυελλών. Εκτός από νέες περιοχές, το DLC θα περιέχει πάνω από 50 νέα events και challenges, νέα race types και 28 achievements που προσφέρουν συνολικά 500 Gamerscore.

Aναφορικά με τις νέες πίστες, συμπεριλαμβάνονται μέρη όπως μία τεράστια παγωμένη λίμνη και ένα χειμερινό θέρετρο. Με Blizzard Mountain DLC θα λάβετε αμέσως εφτά νέα αμάξια, ενώ θα μπορείτε να βρείτε και ένα Barn Find όχημα. Δείτε αναλυτικά τα αμάξια που θα περιέχονται:

2016 Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX
1965 Ford F-100 Flareside Abatti Racing Trophy Truck
1975 Lancia Stratos HF Group 4
1985 Lancia Delta S4 Group B
2016 Nissan Titan Warrior Concept
2016 RJ Anderson #37 Polaris RZR-Rockstar Energy Pro 2 Truck
2016 Subaru #199 WRX STI VT15r Rally Car

To Βlizzard Mountain DLC είναι το πρώτο από τα δύο επί πληρωμής DLC του Forza Horizon 3 και συμπεριλαμβάνεται στο Season Pass. Αν θέλετε να το αγοράσετε ξεχωριστά παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να περιμένετε για να μάθετε την τιμή καθώς ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

[UPDATE 2: 13/12/16 - Launch trailer] Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα του launch τρέιλερ του Blizzard Mountain expansion του Forza Horizon 3. Σας μεταφέρει σε μια χιονισμένη περιοχή της Αυστραλίας και περιλαμβάνει ένα νέο campaign με τίτλο King of the Mountain, 50 νέα events και challenges, καθώς και οκτώ επιπλέον οχήματα. Το κόστος του φτάνει τα 19.99 ευρώ.

To Βlizzard Mountain expansion θα κυκλοφορεί από σήμερα 13 Δεκεμβρίου για PC και Xbox One και κοστίζει 19.99 ευρώ.

Διαβάστε το αναλυτικό review για το Forza Horizon 3. Περισσότερη συζήτηση στο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/11/2016 12:52
Πολύ καλά νέα για τον τίτλο.Λογικό να κάνει τέτοιες πωλήσεις.
#2 Efane (Level 24) 14/12/2016 07:34
Πολύ καλή τιμή για το expansion, όπως επίσης καλή και η ιδέα αγώνων σε χιονισμένα τοπια!
#3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 14/12/2016 21:26
Τρελή πώρωση δείχνει και το expansion. Κρίμα που οι απαιτήσεις στα PC είναι στο θεό.