Ειδήσεις Racing You Suck At Parking

You Suck At Parking

Monday, 31 Aug 2020  | in Racing | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bf/dd/cc/YSAP-100-1598892400.jpg
 

You Suck At Parking

Σημασία δεν έχει να τερματίσετε πρώτοι, αλλά να παρκάρετε σωστά πρώτοι.

Το You Suck At Parking είναι ένα racing όπου σκοπός σας είναι όχι μόνο να καταφέρετε να φτάσετε πρώτοι στον τερματισμό, αλλά και να παρκάρετε επιτυχημένα στη θέση στάθμευσης που υπάρχει αμέσως μετά από αυτόν.

Η Βέλγικη indie εταιρεία ανάπτυξης Happy Volcano, δημιουργός επίσης του The Almost Gone, ανακοίνωσε το επόμενο παιχνίδι της, με τίτλο You Suck At Parking. Όπως φαίνεται από το όνομά του, στο επερχόμενο racing της Happy Volcano προσπαθείτε να βρείτε μια θέση στάθμευσης, αλλά ως μέρος ενός φρενήρη αγώνα ενάντια σε άλλους παίκτες. Δείτε ένα δείγμα του πώς θα δείχνει όλο αυτό στο παρακάτω βίντεο.

Το You Suck At Parking λανσάρεται ως ένα “extreme physics-based parking game”. Καλείστε να αγωνιστείτε ενάντια σε αντιπάλους ενώ περνάτε εμπόδια όπως άλματα, λουπ και speed boosts ώστε να καταφέρετε να είστε οι πρώτοι που θα φτάσετε στη θέση στάθμευσης. Εκεί πλέον θα πρέπει να καταφέρετε και να σταματήσετε εγκαίρως ώστε να βρεθείτε εντός της θέσης στάθμευσης. Το επερχόμενο racing της Happy Volcano θα περιλαμβάνει ορισμένα levels, αλλά θα συνοδεύεται και από έναν level creator όπου θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας.

Το You Suck At Parking θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam κι αναμένεται να είναι διαθέσιμο το 2021.

Διαβάστε επίσης το review του Fall Guys: Ultimate Knockout, ενός άλλου ανταγωνιστικού game που δεν παίρνει τον εαυτού του πολύ σοβαρά και έχει ήδη γίνει τεράστια επιτυχία. Για περισσότερη συζήτηση σχετικά με το You Suck At Parking, δείτε το σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification