Ειδήσεις Racing Nascar Heat 4

Nascar Heat 4

Tuesday, 09 Jul 2019  | in Racing | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/89/b9/fd/NASCAR-Heat-4-52-1562700360.jpg
 

Nascar Heat 4

Αναπτύσσεται σύμφωνα με το feedback των χρηστών.

Η εταιρεία ανάπτυξης 704 Games ετοιμάζει φέτος την νέα έκδοση του Nascar Heat, η οποία θα αναπτυχθεί με γνώμονα το feedback των χρηστών.

Στο Nascar Heat 4 θα μπορείτε να ρυθμίζετε την πίεση των ελαστικών, τα bowler, το διαφορικό, κ.α. Θα υπάρξουν επίσης νέες αναβαθμίσεις στο Career mode, ενώ θα μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα από τα modes Xtreme Dirt, Camping World Trucks, Xfinity και Monster Energy Nascar Cup, τουρνουά που σπονσοράρεται από τον ομώνυμο χορηγό.

Στα αυτοκίνητα θα συγκαταλέγονται διάφορα γνωστά μοντέλα, ενώ θα υπάρχουν και διάφορα είδη ελαστικών, αλλά και νυχτερινές διαδρομές.

Το Nascar Heat 4 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο για PC, PS4 και Xbox One. Διαβάστε τα reviews των προηγούμενων Nascar Heat. Συζητήστε περισσότερα για το Nascar Heat 4 στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification