Ειδήσεις Racing Notmycar: Free-to-play Battle Royale με οχήματα

Notmycar: Free-to-play Battle Royale με οχήματα

Saturday, 06 Apr 2019  | in Racing | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cb/d8/50/notmycar-47-1517563230.jpg
 

Notmycar: Free-to-play Battle Royale με οχήματα

Τρέιλερ κυκλοφορίας σε Early Access. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/2/18] Τo Notmycar είναι ένας Battle Royale τίτλος στον οποίο χρησιμοποιείτε οχήματα, έχοντας εμπνευστεί από τα PlayerUnknown’s Battlegrounds και Twisted Metal.

Πρόκειται για ένα indie game που θέλει να συνδυάσει το λεγόμενο είδος των Vehicular Combat games με αυτό των Battle Royales. Δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με την τιμή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ωστόσο ο YouTuber και gamer με όνομα Dan “Greenskull” Hamill παρουσίασε το παιχνίδι και δήλωσε πως σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις γύρω από το παιχνίδι, ιδίως μέσω του σημερινού livestream στο Mixer.com.

 


Όπως προαναφέρθηκε το παιχνίδι θυμίζει το Twisted Metal έχοντας όμως κληρονομήσει και τα απαραίτητα στοιχεία των Battle Royales όπως το barrier που κλείνει γύρω από τους χώρους, η προσπάθεια επιβίωσης και άλλα.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για να συμμετέχετε στην Pre-Alpha mode του παιχνιδιού κάνοντας κλικ εδώ.

[UPDATE: 6/4/19 - Τρέιλερ κυκλοφορίας σε Early Access] Παρουσιάστηκε το τρέιλερ κυκλοφορίας το Notmycar σε Early Access.

Το Battle Royale με οχήματα είναι πλέον διαθέσιμο ως free-to-play τίτλος στην πρώιμη μορφή του. Σύμφωνα με την Skybound Games το παιχνίδι της θα παραμείνει στο Steam Early Access για τουλάχιστον έξι μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε την πλήρη του έκδοση κοντά στον Οκτώβρη. Το Notmycar φέρει και αυτό με την σειρά του την φόρμουλα των πετυχημένων Battle Royale, ωστόσο σε αυτό χρησιμοποιείτε μόνο οχήματα.

Όσοι το κατεβάσουν και το δοκιμάσουν πριν τις 12 Απριλίου θα λάβουν ως δώρο ένα skin για το The Beast.

Διαβάστε επίσης το review του PlayerUnknown’s Battlegrounds και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 02/02/2018 22:17
Battle Royales, Battle Royales παντού!
#2 ashbringer (Level 25) 03/02/2018 17:43
Σύντομα θα καταντήσουν βαρετά.
Notification