Ειδήσεις Racing Mario Kart Tour: Έρχεται για κινητά και tablets

Mario Kart Tour: Έρχεται για κινητά και tablets

Thursday, 01 Feb 2018  | in Racing | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/77/ea/ad/mario-kart-tour-announced-for-mobile-100-1517502863.jpg
 

Mario Kart Tour: Έρχεται για κινητά και tablets

Αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος Μαρτίου του 2019.

 

Η Nintendo φέρνει το Mario Kart, μια από τις μεγάλες της σειρές στα κινητά και τα tablets.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Twitter και είναι ακόμα άγνωστο αν το Mario Kart Tour θα είναι δωρεάν, όπως επίσης άγνωστο είναι το κατά πόσο θα είναι πιστό στην κλασική “συνταγή” του gameplay της σειράς. Το Mario Kart Tour ακολουθεί άλλες κυκλοφορίες της Nintendo για κινητά και tablets οι οποίες αφορούν τα σειρές Miis, Mario, Fire Emblem και Animal Crossing. Το Fire Emblem Heroes, το οποίο είναι free-to-play σημείωσε τα μεγαλύτερα κέρδη για την Nintendo και το Animal Crossing τα πήγε επίσης αρκετά καλά, με το 75% του κοινού του να αποτελείται από γυναίκες.

Στο Switch, το Mario Kart Deluxe 8 έχει πουλήσει πάνω από 7,33 εκατομμύρια αντίτυπα, κάνοντάς το το δεύτερο μεγαλύτερο game του Switch, πίσω από το Super Mario Odyssey Και μπροστά από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Το Mario Kart Tour αναμένεται να κυλοφορήσει πριν το τέλος του Μαρτίου του 2019.

Διαβάστε επίσης για την Nintendo η οποία έκλεισε το πρώτο της mobile game "Miitomo" και δείτε μια φωτογραφία από τα πρώτα γραφεία της εταιρείας η οποία τραβήχτηκε το 1889. Συζητήστε για το Mario Kart 8 του Wii U σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification