Η Riot Games ετοιμάζει ένα Fighting

Hot
Η Riot Games ετοιμάζει ένα Fighting

Η Riot Games ετοιμάζει ένα Fighting

Θέλει οι παίκτες να αισθανθούν ότι φτιάχτηκε για εκείνους.

[Αρχική δημοσίευση: 2/8/18] Ο συνιδρυτής της Riot Games Marc Merill μίλησε στο Variety, λέγοντας ότι η εταιρεία εξετάζει διάφορες ιδέες για νέα games.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως η Riot δουλεύει πάνω σε πολλά πράγματα εδώ και καιρό, προσθέτοντας ότι η εξερεύνηση ευκαιριών έχει ανατεθεί σε διάφορες ομάδες έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας και το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο game που θα ανακοινωθεί θα έχει κι αυτό κάποιο βασικό χαρακτηριστικό, όπως το League of Legends σήμερα.

Ο Merrill ανέφερε πως δεν θα είναι αναγκαία κάποιο game στον κόσμο του League of Legends. “Πρέπει να αναπτύξουμε games τα οποία θα έχουν αντίκτυπο σε ένα συγκεκριμένο κοινό και να αφοσιωθούμε στο gameplay και ύστερα να καθιερωθεί κάποιο σεναριακό υπόβαθρο το οποίο να το υποστηρίξει”, είπε αναφερόμενος στην μεθοδολογία ανάπτυξης, προσθέτοντας επίσης πως αν και η εταιρεία δεν περιορίζεται από πλευράς πλατφόρμας κυκλοφορίας, το επόμενο game θα πρέπει να αναπτυχθεί έχοντας κατά νου την μακροζωία, κάτι το οποίο είναι σίγουρο ότι το προσφέρουν τα PC. Αν και δεν το ανέφερε ευθέως, ο Merrill άφησε να εννοηθεί πως δεν υπάρχουν πλάνα για single-player games.

Τέλος, ο Merrill είπε πως η Riot αριθμεί πλέον πάνω από 2.500 άτομα στο προσωπικό της και αποκάλεσε το επερχόμενο αυτό project το δεύτερο βήμα στην εξέλιξη της εταιρείας. Δεν ανέφερε πόσα από αυτά τα άτομα δουλεύουν πάνω σε νέα projects αλλά το σίγουρο είναι ότι τα πλάνα της εταιρίας για το League of Legends δεν πρόκειται να αλλάξουν, μιας και παραμένει κερδοφόρο.

[UPDATE: 3/8/19 - Η Riot Games ετοιμάζει Fighting] Ένα χρόνο μετά την αρχική της δήλωση, η Riot Games ανακοίνωσε ότι το επόμενο video game της θα είναι ένα Fighting.

Ο Tom Cannon, συνιδρυτής της εταιρείας, δήλωσε στο ετήσιο Evo-Radiant (Evolution Championship): "Επιβεβαιώνων ότι στην Riot Games δουλεύουμε πάνω σε ένα Fighting game. Ο λόγος που φτιάξαμε το Rising Thunder αρχικά είναι γιατί αισθανθήκαμε ότι τα Fighting games αξίζουν να παίζονται από περισσότερο κόσμο. Όσο μεγάλα κι αν είναι πιστεύουμε ότι μπορούν να γίνουν μεγαλύτερα. Φτιάξαμε ένα indie Fighting και μάθαμε από αυτό. Πλέον στη Riot Games αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε κάτι για το οποίο οι παίκτες θα είναι περήφανοι και να αισθανούν ότι το φτιάξαμε για αυτούς".

Οι developers δουλεύουν για το συγκεκριμένο Fighting εδώ και αρκετό καιρό αλλά υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει, ενώ δεν μπορεί να ανακοινωθεί κάποια περίοδος κυκλοφορίας. Το Rising Thunder πήγε στην άκρη όταν η Riot Games αγόρασε το Radiant και μία open source εκδοχή, το Rising Thunder: Community Edition, κυκλοφόρησε στις αρχές του 2018.

Διαβάστε επίσης το review του League of Legends και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες και αντιπάλους για να παίξετε League of Legends. Γράψτε το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification