Battle Royale Tycoon

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Battle Royale Tycoon

Battle Royale Tycoon

Management Simulator όπου φτιάχνετε...maps για πελάτες.

 

Η εταιρεία ανάπτυξης Endless Loop Studios ετοιμάζει ένα Battle Royale game και παράλληλα editor, στο οποίο θα μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας χάρτες Battle Royale.

Τα γραφικά του είναι 2D και πολύ απλά. Στην ουσία το παιχνίδι αποτελεί Management Simulator, στον οποίο θα πρέπει να φτιάξετε χάρτες για να φιλοξενήσετε παίκτες που θέλουν να σφαχτούν. Έχετε την δικιά σας επιχείρηση Battle Royale, οπότε σχεδιάζετε μια αρένα και από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοί σας πολεμούν μεταξύ τους. Στους χάρτες θα μπορείτε να βάλετε όπλα ή αντικείμενα στα οποία θα μπορούν οι παίκτες να καλυφθούν.

battle royale 2

Οι αρένες δεν έχουν μόνο το Free-for-all mode, αλλά παράλληλα και Team Deathmatch και Capture the Flag modes. Αν έχετε παίξει games της σειράς Tycoon σίγουρα μπορείτε να αντιληφθείτε το σκεπτικό πίσω από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Το Battle Royale Tycoon θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018. Επισκεφθείτε το προφίλ του στο Steam και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.