Ειδήσεις Strategy League of Legends: Yone, ο νέος champion

League of Legends: Yone, ο νέος champion

Friday, 24 Jul 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7b/91/24/yone-league-of-legends-kentriki-78-1595609331.jpg
 

League of Legends: Yone, ο νέος champion

Η Riot Games θα προσθέσει τον νέο χαρακτήρα στο 10.16 patch.

Μετά την προσθήκη της Lillia, ο επόμενος ήρωας του League of Legends είναι ο Yone,ο αδερφός του Yasuo.

Η νέα προσθήκη της Riot Games φαίνεται να μην έχει αποτελέσει έκπληξη για τους fans του League Of Legends καθώς η προσθήκη του Yone είχε γίνει teased από τον προηγούμενο έτος από την ίδια την εταιρεία.

Η Riot Games όμως παρουσίασε το Yone με ένα δεκάλεπτο κινηματογραφικό τρέιλερ που κανείς δεν περίμενε. Στο βίντεο διερευνάτε η ταραγμένη και δολοφονική σχέση του Yone με τον Yasuo. Το βίντεο τελειώνει με τον Yone να πεθαίνει και να ανασταίνεται ενώ τα δύο αδέρφια προφανώς εξακολουθούν να έχουν κάποια άλυτα ζητήματα για να επιλυθούν. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Ο Yone με τον Yasuo εκτός από αδέρφια είναι και οι δύο meele champions που μοιράζονται πάνω κάτω παρόμοια abilities. Η passive του νέου ήρωα δίνει την δυνατότητα στο Yone να προκαλεί κάθε δευτερόλεπτο περισσότερο magic damage ενώ το critical strike change πολλαπλασιάζεται. Τα υπόλοιπα abilities δίνουν τη δυνατότητα στο Yone να προκαλεί physical damage στους αντιπάλους, να παρέχει ασπίδα στον εαυτό του καθώς και περισσότερο movement speed. Το ultimate attack του Yone τον επιτρέπει να χτυπά όλους τους αντιπάλους που βρίσκονται στο μονοπάτι του, επιτρέποντας του να εμφανίζεται πίσω από τον τελευταίο αντίπαλο που χτύπησε σηκώνοντας όλους τους αντιπάλους στον αερά. Δείτε τα abilities του Yone.

Δείτε για το μαραθώνιο που διεξήγαγε η Riot Games για να βοηθήσει τους πληγέντες από τον κορονοϊό και συζητήστε για το League of Legends στο αντίστοιχο forum topic.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη champion του League of Legends, Lillia εδώ.

Ελάτε να παίξουμε League of Legends. Γράψτε το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification