Ειδήσεις Strategy Το Legends of Runeterra θα αποκτήσει σύντομα νέα modes, events και battle pass

Το Legends of Runeterra θα αποκτήσει σύντομα νέα modes, events και battle pass

Saturday, 30 May 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c9/92/e3/legends-of-runeterra-53-1590839829.jpg
 

Το Legends of Runeterra θα αποκτήσει σύντομα νέα modes, events και battle pass

Η Riot μίλησε επίσης για το ρυθμό που θα προστίθενται νέες κάρτες και Regions.

To νέο card game της Riot θα αποκτήσει καινούρια πράγματα μέσω νέων updates ξεκινώντας από τον Ιούνιο και συνεχίζοντας τον Ιούλιο. Μέσα σε αυτές τις προσθήκες θα είναι και δύο μεγάλα νέα modes, τα εποχιακά events με cosmetic έπαθλα και φυσικά νέες κάρτες.

Το πρώτο μεγάλο update στις 26 Ιουνίου ανακοινώθηκε με ένα νέο βίντεο από τον παραγωγό Jeff Jew και τον υπεύθυνο σχεδιασμού Andrew Yip και θα περιλαμβάνει το νέο mode Gauntlets. Αυτό το competitive mode θα είναι περιορισμένης διάρκειας και θα τρέχει κυρίως κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων, ενώ θα παρουσιάσει νέους κανόνες όσον αφορά τη δημιουργία των decks ενθαρρύνοντας έτσι τους παίκτες να δοκιμάσουν τις μέχρι τώρα θεωρίες τους. Το πρώτο Gauntlet που θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου θα λειτουργήσει πειραματικά και έτσι θα ισχύουν οι κλασικοί κανόνες, αλλά μόλις το σύστημα θα είναι πλήρως λειτουργικό, η Riot θα προσθέσει και ένα δεύτερο Gauntlet όπου οι παίκτες θα μπορούν να φτιάξουν τα decks τους χρησιμοποιώντας κάρτες από μία μόνο φορά χωρίς το διπλότυπό της.

Λίγες εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 Ιουλίου το Legends of Runeterra θα υποδεχθεί το Lab mode. Όπως και στα Gauntlets έτσι και στα Labs οι κανόνες θα αλλάζουν, όμως εδώ το ζητούμενο θα είναι τα ακραία πειράματα και η διασκέδαση και όχι ο διαγωνισμός. Δεν έχουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες όσον αφορά το πρώτο Lab όμως η Riot δήλωσε ότι "περιλαμβάνει ασυνήθιστους συνδυασμούς champions, απρόβλεπτες στρατηγικές και μία γρήγορη έναρξη όσον αφορά τη δράση."

Επίσης, τον Ιούλιο θα προστεθούν και τα events που θα είναι ειδικά εποχιακά promo που θα συνδυάζονται με αντικείμενα cosmetic και Gauntlets ή Labs κάτω από ένα συγκεκριμένο θέμα. Κατά τη διάρκεια των events οι παίκτες θα λαμβάνουν έπαθλα μόνο και μόνο επειδή έπαιξαν, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει και ένα προαιρετικό battle pass με επιπλέον έπαθλα, το οποίο προφανώς θα είναι επί πληρωμή. Η Riot είπε πως το θέμα από το πρώτο event που θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο θα παραμείνει μυστικό προς το παρόν.

legends of runeterra update

Τέλος, τον Αύγουστο το Card game θα αποκτήσει νέες κάρτες, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσες θα είναι αυτές. Αυτό το μοτίβο θα επαναλαμβάνεται κάθε δύο μήνες, ενώ κάθε έξι μήνες θα κυκλοφορεί ένα νέο ολόκληρο Region. Σε ένα δελτίο τύπου η Riot δήλωσε τα εξής: "Ο στόχος μας είναι να κυκλοφορήσουμε περισσότερες κάρτες, περισσότερο συχνά, δημιουργώντας συνεχόμενα κύματα από νέους μηχανισμούς και champions."

Πέρα από όλα αυτά, το Legends of Runeterra θα έχει και πολλά μικρότερα updates σε όλη τη διάρκεια του 2020 που θα βελτιώσουν τον deck builder, θα προσθέσουν leaderboards και spectator mode αλλά και περισσότερες cosmetic επιλογές. Επίσης, η Riot δήλωσε ότι τα τουρνουά και το single player mode είναι ένα από τα πράγματα που δουλεύουν.

Το Legends of Runeterra είναι δωρεάν για PC και κινητά. Μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε το review για το Legends of Runeterra και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification