Command & Conquer Remastered gameplay video

Hot
Βάσια Κούκια
Command & Conquer Remastered gameplay video

Command & Conquer Remastered gameplay video

Το κλασικό RTS αποκτά αναβαθμισμένη εικόνα και βελτιωμένα controls.

Η ομάδα πίσω από την παραγωγή του Command & Conquer Remastered κυκλοφόρησε ένα βίντεο που σας επιτρέπει να ρίξετε μια καλή ματιά στην επερχόμενη συλλογή.

Στο βίντεο αυτό, οι εταιρείες ανάπτυξης Petroglyph Games και Lemon Sky Studios εξηγούν κάποιες από τις αναβαθμίσεις που έκαναν στο πρωτότυπο. Αυτές συμπεριλαμβάνουν την 4K ανάλυση, ένα αναθεωρημένο UI, βελτιώσεις στα controls και αναβαθμισμένα cutscenes. Το remaster του ήχου επιμελήθηκε ο αρχικός συνθέτης Frank Klepacki. Περιλαμβάνονται επτά ώρες μουσικής, καθώς επίσης και κρυμμένα και αδημοσίευτα κομμάτια από τα αρχικά games. Το soundtrack μπορεί να προσαρμοστεί στα γούστα σας χρησιμοποιώντας το jukebox που υπάρχει μέσα στο RTS.

Το multiplayer έχει χτιστεί από την αρχή για μία πιο μοντέρνα εμπειρία. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ custom games και 1v1 quick match, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί σύστημα matchmaking και leaderboard εντός του παιχνιδιού. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά και περιεχόμενα συμπεριλαμβάνονται το Skirmish Mode για το Tiberium Dawn, τα replays, το Observer Mode, χειρισμοί της κάμερας για zoom, το unit queuing, το quick save, μία bonus gallery και editor για χάρτες.

Το Command & Conquer Remastered θα περιλαμβάνει τα Tiberian Dawn και Red Alert μαζί με τα τρία πακέτα expansion. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Command & Conquer Remastered και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification