Ειδήσεις Strategy Dota Underlords: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Dota Underlords: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Saturday, 01 Feb 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3f/9a/79/dota-underlords-enno-12-1580575750.jpg
 

Dota Underlords: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε και επίσημα.

Η Valve ανακοίνωσε ότι το Dota Underlords θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου για PC, Android και iOS.

Το Auto Chess game της Αμερικάνικης εταιρείας βρισκόταν σε early access και πλέον ήρθε η στιγμή της επίσημης κυκλοφορίας του. Το τελευταίο update πριν από το λανσάρισμα θα σημάνει και την είσοδο ενός νέου χαρακτήρα, του Enno. Θα υπάρξει επίσης νέο περιεχόμενο στο City Crawl και νέο Battle Pass με καινούργια rewards.

Κατεβάστε το DotA Underlords δωρεάν.

Ο Enno θα είναι ένας αρκετά ευκίνητος χαρακτήρας, καθώς θα μπορεί κατά την διάρκεια των μαχών να ταξιδέψει με zipline μέσα στο παιχνίδι, αλλά και να βγει τελείως από αυτόν σε καταστάσεις κινδύνου. Διαθέτει δύο βασικά builds τα οποία γίνονται randomize, άρα θα "ποντάρετε" κατά κάποιο τρόπο στο αν είναι χρήσιμος ή όχι για την στρατηγική σας.

Στο site της Valve, το οποίο προσφέρεται στα ελληνικά, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το νέο update και για τον Enno.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το DotA Underlords και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification