Ειδήσεις Strategy Might and Magic: Chess Royale

Might and Magic: Chess Royale

Tuesday, 14 Jan 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/48/fa/9e/might-and-magic-17-1579013116.jpg
 

Might and Magic: Chess Royale

 

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας από την Ubisoft.

 

 

Δύο από τα μεγαλύτερα πράγματα που συνέβησαν στην βιομηχανία των video games μέσα στα τελευταία χρόνια είναι η εισαγωγή των battle royale και των Auto Chess, ευρέως γνωστά ως autobattlers. Αν αναρωτηθήκατε ποτέ ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα μιας μίξης των δύο τότε θα το δείτε να πραγματοποιείται στις 30 Ιανουαρίου, αφού η Ubisoft θα κυκλοφορήσει το Might and Magic: Chess Royale.

Ήρωες και units στο Chess Royale, με μοναδικές ικανότητες έκαστος, αντλούνται από το universe του Might and Magic και μπορούν να αναβαθμιστούν ή να συνδυαστούν για τη δημιουργία των unique synergies και την υποστήριξη διαφορετικών τύπων στρατηγικών. Μεταξύ των μαχών οι παίκτες θα ξοδεύουν το gold τους για την στρατολόγηση χαρακτήρων και μπορούν να εκμεταλλευτούν την scouting phase για να αναλύσουν τις τακτικές των αντιπάλων για την ανάπτυξη της καταλληλότερης στρατηγικής για την νίκη.

Δυστηχώς η ανακοίνωση δεν συνοδεύεται από περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για το πώς θα παίζεται το Chess Royale.

To Might and Magic: Chess Royale θα είναι free to play και θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου.

Διαβάστε για την φορητή έκδοση του Teamfight Tactics και συζητήστε για το Might and Magic: Chess Royale στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification