Ειδήσεις Strategy Earthbreakers: Νέο RTS από πρώην developers του C&C: Renegade

Earthbreakers: Νέο RTS από πρώην developers του C&C: Renegade

Monday, 02 Dec 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2e/bc/e2/Earthbreakers-15-1575298411.jpg
 

Earthbreakers: Νέο RTS από πρώην developers του C&C: Renegade

Έρχεται το 2020.

H Petroglyph ανακοίνωσε πώς δουλεύει πάνω σε έναν νέο τίτλο ο οποίος θα αποτελέσει κράμα Real-time Strategy game και FPS (first-person shooter). Συγκεκριμένα η εταιρεία αποτελείται από πρώην Developers της Westwood Studios που μας προσέφερε διάφορα γνωστά games αλλά κυρίως το Command & Conquer: Renegade του 2002.

Να θυμίσουμε πώς το Command & Conquer: Renegade ήταν ο πρώτος τίτλος της σειράς που μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε κάμερα πρώτου προσώπου. Μπορεί ο τίτλος που κυκλοφόρησε το 2002 να μην σημείωσε μεγάλη επιτυχία, παρόλα αυτά η ιδέα ήταν πρωτοποριακή και πρακτικά θα δούμε μία επανάληψη της με το νέο Earthbreakers.

Το Earthbreakers λοιπόν αποτελεί το νέο τίτλο της Petroglyph ο οποίος θα είναι αποκλειστικά PvP-only και θα κυκλοφορήσει εντός του 2020. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, το Earthbreakers θα έχει η Real-time Strategy στοιχεία με κύριο χαρακτηριστικό το construction διαφόρων βάσεων. Παρόλα αυτά θα δίνεται η ευκαιρία, εάν το θελήσετε, να “βουτήξετε” στην μάχη και να πολεμήσετε με κάμερα πρώτου προσώπου. Με λίγα λόγια η Petroglyph θα προσπαθήσει να “παντρέψει” δύο genres για άλλη μια φορά.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε στο προσεχές διάστημα.

Διαβάστε το review του Grey Goo, του τελευταίο εξαιρετικού RTS της Petroglyph και συζητήστε για το Earthbreakers στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification