Ειδήσεις Strategy Crusader Kings 3

Crusader Kings 3

Saturday, 29 Feb 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6b/81/0c/crusader-kings-3-94-1571596866.jpg
 

Crusader Kings 3

Developer diary με τα parks. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 20/10/19] Η συνέχεια ενός ακόμη Grand Strategy είναι γεγονός, καθώς η Paradox Interactive ανακοίνωσε το Crusader Kings 3.

Για άλλη μια φορά θα κληθείτε να φτιάξετε την δυναστεία σας, ενώ η πλοκή της ιστορίας θα σας προσφέρει μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Τα μοντέλα των χαρακτήρων του παιχνιδιού έχουν σχεδιαστεί με πλήρες 3D render, ενώ ο χάρτης θα έχει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Το ομώνυμο Strategy έκλεισε 15 χρόνια ζωής και μέχρι σήμερα το έχουν παίξει ένα εκατομμύριο παίκτες.

[UPDATE: 29/2/20 - Developer diary] Στο developer diary της Crusade, η Paradox παρουσιάζει το σύστημα RPG lifestyle.

 

Τα Lifestyles θα καθορίζουν τα μέρη του παιχνιδιού στα οποία θα πρέπει να εστιάσετε. Θα μπορείτε για παράδειγμα να δώσετε βάση στη θρησκεία, ακόμα και να ξεκινήσετε την δική σας αίρεση ή να ακολουθήσετε τον δρόμο της βίας.

Κάθε lifestyle θα έχει τρεις κατηγορίες από perks και έτσι θα μπορείτε να ξοδέψετε τα perks εκεί που επιθυμείτε. Αν ακολουθήσετε την Θεολογική οδό, τότε θα έχετε bonus εκμάθησης. Τα perks θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τα abilities σας.

Το Crusader Kings 3 θα κυκλοφορήσει το 2020 για PC, μέσω του Steam και του Microsoft Store, ενώ θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Xbox Game Pass, για όσους είστε συνδρομητές από την κυκλοφορία του κι έπειτα.

Διαβάστε το review του Crusader Kings 2 και συζητήστε για το Crusader Kings 3 στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification