Ειδήσεις Strategy Terra Invicta

Terra Invicta

Monday, 14 Oct 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fb/e4/6d/terra-invicta-1-16-1571087606.jpg
 

Terra Invicta

Νέο Strategy από τους δημιουργούς των "Long War" mods των XCOM.

Οι modders που δημιούργησαν τα Long War και Long War 2 mods των XCOM ίδρυσαν την δική τους εταιρεία ανάπτυξης Pavonis Interactive το 2015, ανακοινώνοντας το πρώτο τους game, το Terra Invicta.

Η υπόθεση έχει να κάνει με την εμφάνιση μιας εχθρικής εξωγήινης δύναμης στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος. Η ανθρωπότητα είναι διχασμένη στο πως θα πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτή την απειλή και χωρίζεται σε διάφορα factions, το καθένα με τους δικούς του σκοπούς. Εσείς θα ελέγχετε ένα από αυτά (Resistance) και ο στόχος σας θα είναι να παραγκωνίσετε τα αντίπαλα factions καθώς θα προετοιμάζετε τον στόλο σας για να απωθήσετε την εξωγήινη εισβολή. Ως αρχηγός του Resistance θα πρέπει να στρατολογήσετε ένα διοικητικό συμβούλιο από κορυφαίους επιστήμονες, μεγιστάνες και στρατιωτικούς ηγέτες, ενώ θα πρέπει παράλληλα να προσαρμόζεστε στις αλλαγές του γεωπολιτικού σκηνικού στην Γη.

Ωστόσο, το Terra Invicta δεν περιορίζεται μόνο στον πλανήτη μας, καθώς θα κάνετε εξορμήσεις σε άλλους πλανήτες και φεγγάρια προκειμένου να μαζέψετε πόρους και να ιδρύσετε αποικίες-ορυχεία. Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ παρακάτω, το χτίσιμο διαστημικών σταθμών φαίνεται πως θα είναι λεπτομερές και χορταστικό. Δείτε το βίντεο:

Οι developers επίσης υπόσχονται ότι θα ελέγχετε πολεμικά διαστημόπλοια σε μάχες ενάντια σε ανθρώπινες και εξωγήινες δυνάμεις, αν και δεν έχουν δώσει λεπτομέρειες για το επίπεδο λεπτομέρειας των μαχών.

Το Terra Invicta θα κυκλοφορήσει σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία για PC. Η Pavonis Interactive θα ξεκινήσει σύντομα καμπάνια στο Kickstarter για την χρηματοδότηση της ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης για το Phoenix Point του Julian Gollop. Συζητήστε για το Terra Invicta στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification