Ειδήσεις Strategy Minecraft Tactics: Real-Time Strategy σε prototype έκδοση

Minecraft Tactics: Real-Time Strategy σε prototype έκδοση

Saturday, 21 Sep 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1a/e6/63/minecraft-tactics-36-1569089211.jpg
 

Minecraft Tactics: Real-Time Strategy σε prototype έκδοση

Δημιουργήθηκε από γραφίστα της Mojang.

Ο 3D Artist Brendan Sullivan έστειλε βιογραφικό στη Mojang, εταιρεία ανάπτυξης του Minecraft, βάζοντας ένα prototype παιχνιδιού με την ονομασία Minecraft Tactics.

Το παιχνίδι αυτό αποτελούσε ένα Real-Time Strategy και κατά βάση εάν υποθετικό σενάριο του πως θα ήταν το Minecraft αν όντως κυκλοφορούσε και ως παιχνίδι στρατηγικής. Για την ακρίβεια, η Mojang ζητάει κατά καιρούς από ορισμένους αιτούντες για εργασία να στείλουν ένα αντίστοιχο σενάριο υλοποίησης του Minecraft σε άλλο genre.

Ο συγκεκριμένος γραφίστας είναι και developer, οπότε αντί να στείλει απλά κάποια γραφικά, το πήγε ένα level πιο πάνω κι έφτιαξε ένα ολόκληρο demo παιχνιδιού για να πάρει την δουλειά! Την είδηση αυτή την δημοσίευσε στο Twitter. Εν τω μεταξύ το concept αυτό ταιριάζει άριστα στο Minecraft.

Η κίνηση αυτή από τον Sullivan ήταν αρκετά για να του εξασφαλίσει την θέση. Ο ίδιος δημοσιεύει τις τελευταίες ημέρες υλικό από το παιχνίδι του και λαμβάνει θετικά σχόλια. Άραγε η Mojang έχει ως στόχο όντως να το υλοποιήσει; Για να δούμε. 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification