Planet Zoo closed beta

Hot
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
 
0.0 ()
1
Planet Zoo closed beta

Planet Zoo closed beta

Διαθέσιμη μόνο για όσους έχουν κάνει preorder.

Με αφορμή την επερχόμενη beta του Planet Zoo, η Frontier Developments έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay video το οποίο μας δίνει μια πρώτη γεύση σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε. Δυστυχώς όμως, η beta θα είναι διαθέσιμη μόνο για όσους έχουν κάνει preorder.

Στο βίντεο τονίζονται διάφορα στοιχεία του gameplay όπως η δυνατότητα να αλλάζετε τα περιβάλλοντα, να διασκεδάζετε τα ζώα αλλά και το ενδεχόμενο κάποιο από αυτά να ξεφύγει. Όσοι συμμετάσχουν στην beta θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν το career mode αλλά και το franchise mode δίνοντας τους έτσι την δυνατότητα να σχηματίσουν μια σφαιρική άποψη για το game. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, η Frontier Developments θα διεξάγει επίσης ένα QnA μέσω Reddit σήμερα στις 17:00.

Η beta θα διαρκέσει από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου, ενώ το Planet Zoo αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Planet Zoo και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification