Ειδήσεις Strategy Total War Saga: Troy με την μάχη της Τροίας

Total War Saga: Troy με την μάχη της Τροίας

Thursday, 19 Sep 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/63/a8/d8/total-war-troy-26-1568905284.jpg
 

Total War Saga: Troy με την μάχη της Τροίας

Αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/8/19] Η εταιρεία ανάπτυξης Creative Assembly ετοιμάζεται για ένα νέο Total War κι αυτή τη φορά ενδέχεται να έχουμε αναπαράσταση της μάχης της Τροίας, με Έλληνες και Τρώες.

Η Sega φέρεται να έστειλε αίτηση κατοχύρωσης των σχετικών δικαιωμάτων στις 23 Ιουλίου (με την ονομασία Total War Saga: Troy) και η αίτηση να ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο. Άλλωστε, η Creative Assembly είχε δηλώσει τον Μάρτιο ότι ετοιμάζει μια νέα σειρά Total War. Τα Saga, είναι spin-offs της επίσημης σειράς Total War.

Η μάχη της Τροίας στην ελληνική μυθολογία ήταν μία πολεμική σύγκρουση των Ελλήνων με τους Τρώες, κάτω από τα τείχη της Τροίας. Αποδόθηκε από τον Όμηρο στην Ηλιάδα και την Οδύσσεια.

[UPDATE: 19/9/19 - Το πρώτο τρέιλερ] Η Sega ανακοίνωσε το Total War Saga: Troy, το νέο Strategy της ομώνυμης σειράς, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC το 2020.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το πρώτο τρέιλερ, ο Αχιλλέας πλησιάζει τον στενό του φίλο Πάτροκλο, του οποίου το νεκρό σώμα καίγεται στην πυρά σε κηδεία. Ο χαμός του αδερφικού του φίλου του δίνει κίνητρο να επιστρέψει στη μάχη και να αντιμετωπίσει τον Έκτορα, πρίγκιπα της Τροίας. Η σχέση ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Πάτροκλο είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της ιστορίας του Τροϊκού Πολέμου και όσοι έχετε μελετήσει τα σχετικά ελληνικά κείμενα στην Ηλιάδα του Ομήρου σίγουρα θα αγαπήσετε το νέο Total War.

Η ιστορία του Total War: Troy δεν θα αφορά ωστόσο μόνο την πλευρά του Αχιλλέα και γενικά την ελληνική αφήγηση, αλλά θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τόσο τους Έλληνες της ηπειρωτικής Ελλάδας, όσο και τους Τρώες. Θα διαθέτει το γνώριμο gameplay της σειράς Total War.

Διαβάστε το review του Total War: Three Kingdoms. Συζητήστε για το Total War Saga: Troy στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification