Ειδήσεις Strategy Age of Mythology: Definitive Edition

Age of Mythology: Definitive Edition

Wednesday, 26 Jun 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/df/e4/39/age-of-mythology-definitive-edition-54-1561582868.jpg
 

Age of Mythology: Definitive Edition

Θα την δούμε αφού ολοκληρωθούν όλες οι άλλες.

Μετά από την κυκλοφορία του Age of Empires: Definitive Edition και την ανακοίνωση του Age of Empires II: Definitive Edition, νέες δηλώσεις λένε ότι η Microsoft ετοιμάζει και remake του Age of Mythology.

Ο Adam Isgreen, Creative Director της σειράς Age of Empires, δήλωσε ότι "Τo Age of Mythology ίσως είναι ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του θα επιλέξει, αφού πρώτα τελειώσουν οι τρεις Definitive Editions του Age of Empires. Είναι υπέροχο να βλέπουμε πόσο πολύ αγαπάει ο κόσμος το Age of Mythology γιατί το αγαπάμε κι εμείς. Αποτελεί μια...λιγότερη έγκυρη ιστορία. Είναι εντελώς χύμα, ο κόσμος διασκεδάζει και μου αρέσει.  ".

Παράλληλα, η Relic Entertainment αναπτύσσει το Age of Empires 4.

Δείτε το Age of Mythology expansion που κυκλοφόρησε 12 χρόνια μετά και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification