Ειδήσεις Strategy Dota Underlords: Διπλάσιος αριθμός ταυτόχρονων παικτών από το peak του Artifact

Dota Underlords: Διπλάσιος αριθμός ταυτόχρονων παικτών από το peak του Artifact

Saturday, 22 Jun 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9b/b1/d8/dota-underlords-19-1561210413.jpg
 

Dota Underlords: Διπλάσιος αριθμός ταυτόχρονων παικτών από το peak του Artifact

Ενώ βρισκόμαστε ακόμα στην beta.

 

Τα νούμερα του Dota Underlords στην beta εκθέτουν φανερά την αποτυχία του Artifact.

Η beta του Dota Underlords ξεκίνησε εχθές και έφτασε περίπου του 170.000 ταυτόχρονους παίκτες, με βάση τα στατιστικά του SteamDB. Μάλιστα το νούμερο αυτό αφορά μόνο όσους έπαιξαν από PC Και όχι τους χρήστες Android και iOS. Πρόκειται φυσικά για έναν standalone τίτλο που περίμεναν αρκετοί fans και δεν είναι επί πληρωμή στην beta, παρόλα αυτά αυτό δεν απέτρεψε όσους αρέσκονται στο να βλέπουν στατιστικά να το συγκρίνουν με το Artifact.

Τα δεδομένα του GitHyo καταγράφουν πως το Artifact στο peak του έφτασε μόλις τους 60.000 ταυτόχρονους παίκτες στην καλύτερη ημέρα του, νούμερο που δεν πλησίασε καμία άλλη μέρα όλον αυτό τον καιρό που κυκλοφορεί. Η σύγκριση αυτή μιλάει από μόνη της και τονίζει τόσο το καλό ξεκίνημα του Dota Underlords όσο και την τραγική, μέχρι τώρα, πορεία του Artifact. Η Valve έχει υποσχεθεί να πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι, μέχρι τότε όμως δύσκολο να λάμψει.

Διαβάστε περισσότερα για το Dota Underlords και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification