Ειδήσεις Strategy Commandos 2 και Praetorians HD remasters

Commandos 2 και Praetorians HD remasters

Saturday, 17 Aug 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c0/1a/7b/commandos-2-hd-remaster-2-1560369829.jpg
 

Commandos 2 και Praetorians HD remasters

Παρουσιάστηκαν gameplay trailers. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/19] Η Kalypso Media, publisher της σειράς Tropico, ανακοίνωσε ότι το Commandos 2 και το Praetorians θα επιστρέψουν μέσω HD Remasters.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Για όσους δεν το είχαν προλάβει, το Commandos ήταν μια Strategy σειρά με top-down κάμερα στην οποία η τακτική έπαιζε μεγάλο ρόλο. Ελέγχατε κομάντο με σκοπό να εισβάλετε σε βάσεις, αεροδρόμια και άλλες περιοχές χωρίς να γίνετε αντιληπτοί, σκοτώνοντας εχθρούς με stealth επιθέσεις και φορώντας μεταμφιέσεις.

Οι κομάντο ήταν μια μικρή ομάδα και αντιμετώπιζαν μεγάλες στρατιές εχθρών, προσπαθώντας να ξοδέψουν σωστά τα resources τους και να κάνουν αντιπερισπασμό αν χρειαστεί. Καθένας από τους εννέα κομάντο έχει τα δικά του ξεχωριστά ταλέντα και ο ένας εξ αυτών...είναι σκύλος. Πέρα από τα remasters, η Kalypso Media ετοιμάζει και νέα Commandos games.

Praetorians
Το Praetorians (Real-time Tactics) επιστρέφει κι αυτό με remaster καθώς σας στέλνει στην Αίγυπτο, την Ιταλία και την περιοχή των Κελτών.

Desperados 3
Την επιστροφή του θα κάνει και το Desperados, που ήταν το Commandos (των φτωχών) στην Άγρια Δύση. Το Desperados 3 παρουσιάστηκε στην E3 από την εταιρεία ανάπτυξης Mimimi Productions, η οποία μας είχε χαρίσει προηγουμένως το Shadow Tactics.

Τα Commandos 2 HD Remastered και Praetorians HD Remastered θα κυκλοφορήσουν μέσα στο Δ' τρίμηνο του 2019 για PC, Mac, Switch, Android και iOS.

[UPDATE: 17/8/19 - Gameplay trailers] Η Kalypso Media δημοσίευσε gameplay trailer των Praetorians και Commandos 2 HD Remaster.

Οι fans των Strategy πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρετε το εν λόγω πακέτο.

Διαβάστε τα reviews των Commandos και συζητήστε για τις HD Remastered εκδοχές τους στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification