Overland

Overland

Overland

Ένας συνδυασμός X-Com και The Road.

Το Overland είναι ένα Strategy με αξιοπρόσεκτα γραφικά, ενώ με μια πρώτη ματιά θα σας ταξιδέψει με το ιδιαίτερο εικαστικό στυλ που το χαρακτηρίζει.

Αφορά μια ομάδα ατόμων που παλεύει να επιβιώσει σε μια μετα-αποκαλυπτική Βόρεια Αμερική, ενώ εσείς έχετε στόχο να φτάσετε από την ανατολική ακτή, στην βόρεια. Οι πόροι που θα έχετε στην κατοχή σας είναι ελάχιστοι. Κάθε φορά το παιχνίδι αρχίζει δίνοντας σας έναν τυχαίο χαρακτήρα μέσα από αυτούς που περιέχει και ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο, όσο συνεχίζετε, θα συναντήσετε τα διάφορα levels του, ενώ η σιγουριά της επιβίωσης σας και μόνο στο κάθε επίπεδο, θα είναι ένα επίτευγμα!

Σύμφωνα με την εταιρία αναπτυξης Finji, το Οverland θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο, αλλά δεν έχουν επισημοποιηθεί οι πλατφόρμες στις οποίες θα είναι διαθέσιμο, αν και μπορείτε να το βρείτε ήδη στο Steam ή το επίσημο site της Finji.

Διαβάστε επίσης για το Steel Division 2 και συζητήστε για το Overland στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification