Ειδήσεις Strategy At the Gates από τον game designer του Civilization 5

At the Gates από τον game designer του Civilization 5

Tuesday, 11 Dec 2018  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f5/2d/18/civ-23-1544557028.jpg
 

At the Gates από τον game designer του Civilization 5

Συνδυασμός Grand Strategy και Rogue-like.

Εφτά σχεδόν χρόνια μετά το ξεκίνημα της ανάπτυξης, ο designer του Civilisation 5 Jon Shafer αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του project At the Gates.

Πρόκειται για ένα Strategy game, όπου παίζετε ως ένα νεοσύστατο βασίλειο βαρβάρων, ενώ προσπαθείτε να κατακτήσετε τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που βρίσκεται ήδη σε παρακμή. Το gameplay περιλαμβάνει ένα χάρτη με συνεχώς εναλλασσόμενες παραμέτρους που εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες, οι οποίες με τη σειρά τους επηρεάζονται από τις εποχές. Ακόμη, ξεχωρίζει η ιδιαίτερη αισθητική του, καθώς μοιάζει με πίνακα ζωγραφισμένο με νερομπογιές.

"Πάντοτε ήμουν αποφασισμένος να καινοτομώ με τα games μου και το At the Gates δεν αποτελεί εξαίρεση," δήλωσε ο Shafer. "Το genre έχει ξεθυμάνει λίγο αλλά έχει ακόμη φοβερές δυνατότητες, και αυτές ακριβώς προσπαθώ να αξιοποιήσω αναμειγνύοντας στοιχεία Rogue-like στην κλασική 4X Grand Strategy συνταγή." Το At the Gates κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 100 χιλιάδες δολάρια μέσω Kickstarter. Θα κυκλοφορήσει μέσω Steam στις 23 Ιανουαρίου 2019, στην τιμή των 24.99€.

Διαβάστε επίσης το review μας για το Sid Meier's Civilization VI και συζητήστε για το At the Gates στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification