Desperados III

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
7
Desperados III

Desperados III

Δημοσιεύθηκε καινούργιο διαδραστικό τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/8/19] Οι Mimimi Productions και THQ Nordic ανακοίνωσαν το Desperados III.

Πρόκειται για το τρίτο μέρος της Real-time Tactics σειράς που είχε κάνει τελευταία φορά την εμφάνισή της το 2006 με το Desperados 2: Cooper’s Revenge. Το Desperados III σας μεταφέρει ξανά στο γνωστό setting της Άγριας Δύσης, όπου θα ελέγχετε συνολικά πέντε χαρακτήρες, υπό τις εντολές του κεντρικού χαρακτήρα John Cooper, ο οποίος κυνηγάει τoν μεγαλύτερο εχθρό του.

Όπως και στα προηγούμενα Desperados (και τα Commandos), θα μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις αποστολές με περισσότερους από έναν τρόπους, εκμεταλλευόμενοι το περιβάλλον γύρο σας και τις μοναδικές για κάθε χαρακτήρα ικανότητες.

[UPDATE: 16/6/19 - Παρουσιάστηκε στην E3 2019] Ένα νέο gameplay trailer για το Desperados 3 παρουσιάστηκε στην E3 2019.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 2: 22/5/20 - Gameplay video και πληροφορίες για το gameplay] Δείτε το gameplay video του Desperados III, καθώς η Mimimi Productions αποκάλυψε μια πληθώρα από πληροφορίες για το gameplay.

Συγκεκριμένα μάθαμε ότι ο John Cooper θα πλαισιώνεται από τους εξής συντρόφους. Ο Έκτορ Μεντόζα χρησιμοποιεί κυρίως πέλεκυ, ο Doc McCoy χρησιμοποιεί sniper και αέρια, η Kate O'Hara πάει τελείως Stealth και η Isabelle Moreau επίσης stealth ελέγχοντας το μυαλό των εχθρών σας. Στο παιχνίδι βλέπετε το οπτικό πεδίο των εχθρών σας, οι οποίοι αν σας εντοπίσουν καλούν ενισχύσεις, άρα καλό θα είναι να το πάτε με stealth. Θα πρέπει να αξιοποιείτε και το περιβάλλον γύρω σας για να στήνετε παγίδες, να χρησιμοποιείτε τα skills των χαρακτήρων σας ενώ όταν σκοτώνετε εχθρούς, να κρύβετε τα πτώματά τους σε θάμνους, πετώντας τα στο κενό, σε λίμνες, σε ντουλάπες κ.ο.κ.

[UPDATE 3: 8/6/20 - Δημοσιεύθηκε καινούργιο διαδραστικό τρέιλερ] Η THQ Nordic δημοσίευσε ένα καινούργιο διαδραστικό τρέιλερ για το Desperados III.

Το καινούργιο τρέιλερ αναδεικνύει την σημασία των στρατηγικών επιλογών στο Desperados III.

 

Το Desperados III θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 16 Ιουνίου.

Διαβάστε για τα σχέδια όλων των εταιρειών για την Gamescom 2018 και συζητήστε για το Desperados III στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Asxetoss (Level 19) 21/08/2018 21:33
από τα πρώτα παιχνιδια που ασχολήθηκα στο pc ,απλά το είχα λιώσει το πρωτο και πολύ χαίρομαι που θα ξαναγυρίσει στο ίδιο στιλ και όχι όπως το 2ο που δν με ενθουσίασε καθόλου.
Notification