Ειδήσεις Strategy Νέο Commandos

Νέο Commandos

Thursday, 02 Apr 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fb/04/6e/commandos-2-78-1531511225.jpg
 

Νέο Commandos

Ανακοινώθηκε και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/7/18] Η σειρά Commandos αποτέλεσε ένα Strategy με πολύ φανατικό κοινό, το οποίο διέπρεψε από τα τέλη της δεκαετίας του '90 και για περίπου σχεδόν μία δεκαετία. Βασιζόταν ιδιαίτερα στις Stealth τακτικές καθώς ελέγχατε μια ομάδα από κομάντο που έπρεπε να συνεργαστούν για να φέρουν εις πέρας ακατόρθωτες αποστολές.

Η Kalypso Media αγόρασε την εταιρεία ανάπτυξης Pyro Studios και μαζί τα δικαιώματα της σειράς Commandos, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αναπτυχθούν νέες εκδόσεις ή remasters/remakes. Η Kalypso Media αναπτύσσει την σειρά Strategy Tropico, συνεπώς η απόκτηση του Commandos ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της. Η εξαγορά συμπεριλαμβάνει και τα Imperial Glory και Praetorians.

“Σεβόμαστε απόλυτα όσα έχει επιτύχει η Pyro Studios κατά την ιστορία της. Το θεωρούμε ευθύνη μας να αναστήσουμε και να συνεχίσουμε την ανάπτυξη των σειρών της για όλους τους fans των σειρών αυτών. Αυτό σημαίνει φυσικά την ανάπτυξη νέων games για όλα τα format, καθώς επίσης και την επανέκδοση των αρχικών games στις σύγχρονες τεχνολογίες και πλατφόρμες” δήλωσε ο διευθυντής της Kalypso Media, Simon Hellwig.

[UPDATE: 11/12/19 - Φήμη: To Commandos θα κυκλοφορήσει στην νέα γενιά κονσόλων] Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε η ιστοσελίδα Gameindustry.biz, η εταιρία ανάπτυξης που αγόρασε το 2018 τα δικαιώματα της σειράς Commandos φαίνεται να άνοιξε ένα νέο στούντιο αναθέτοντας του την επανέναρξη του franchise.

Μετά από την πρώτη έκδοση του Commandos to 1998, η σειρά φαίνεται να αναβιώνει μέσα από το studio που έχει ως έδρα του την Φρανκφούρτη και έχει ως επικεφαλής τον Jürgen Reusswing. O Jürgen είχε εργαστεί ως manager στην εταιρία ανάπτυξης Sunflowers, η οποία είχε κυκλοφορήσει την σειρά Anno στο παρελθόν. Σύμφωνα με διαρροές, ο υπεύθυνος παραγωγής της Kalypso Media Group, Simon Hellwig, θεωρεί ότι η εταιρία πρέπει να επεκταθεί στον τομέα του development και η επιστροφή μιας σειράς όπως το Commandos πρέπει να γίνει καθώς αφορά ένα ευρέως αποδεκτό και καλό brand.

Να σημειωθεί ότι η επίσημη έναρξη της παραγωγής του παιχνιδιού δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν, ενώ σε περίπτωση που αυτό τελικά συμβεί, το Commandos θα είναι το έκτο game της σειράς. Η πρώτη έκδοση του Commandos κυκλοφόρησε το 1998.

[UPDATE 2: 2/4/20 - Ανακοινώθηκε από την Kalypso Media] Ο διευθυντής της Kalypso Media, Jürgen Reusswig, ανακοίνωσε και επίσημα το νέο Commandos, το οποίο έχει αναλάβει η εταιρεία ανάπτυξης Claymore Game Studios.

Το προσεχές διάστημα θα γίνουν νέες προσλήψεις προγραμματιστών, επομένως ελπίζουμε φέτος να έχουμε και το πρώτο τρέιλερ.

Διαβάστε τα σχετικά reviews της σειράς Commandos από το GameWorld και συζητήστε για το νέο Commandos στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification