Ειδήσεις Strategy DotA 2 The Underhollow: Mode που μοιάζει με Battle Royale

DotA 2 The Underhollow: Mode που μοιάζει με Battle Royale

Wednesday, 09 May 2018  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4a/70/40/dota-2-the-underhollow-26-1525851589.jpg
 

DotA 2 The Underhollow: Mode που μοιάζει με Battle Royale

Πολεμήστε για...το τυρί!

Η Valve πρόσθεσε στο DotA 2 ένα mode που θυμίζει Battle Royale, με την ονομασία The Underhollow, στο οποίο πολεμάτε για τυρί. Σε αυτό έχουν πρόσβαση οι κάτοχοι του The International 2018 Battle Pass.

Στο συγκεκριμένο mode υπάρχουν ομάδες των τριών παικτών. Δίνουν μάχες σε λαβύρινθο γεμάτο τέρατα και πολεμούν τόσο με τα τέρατα όσο και με άλλες τριάδες παικτών. Στόχος σας είναι να βρείτε το σπανιότερο τυρί του Roshan και να γίνετε οι τελευταίοι επιζώντες από όσους παίκτες αγωνίζονται. Θα πρέπει να πλοηγηθείτε προσεκτικά και να κερδίσετε xp και gold, που σας είναι απαραίτητο για να καταστρέψετε τους αντιπάλους σας. Θα πρέπει να βιαστείτε όμως, γιατί το τυρί του Roshan θα προστατεύετε μέσα σε σπηλιές όσο περνάει ο χρόνος.

Το mode δεν αποτελεί ακριβώς ένα Battle Royale, αλλά μία παραλλαγή του Last Man Standing με Squads τριών παικτών. Δεν ξέρουμε ωστόσο πως θα εξελιχθεί στην πορεία. Οι κάτοχοι Battle Pass έχετε πρόσβαση στο Cavern Crawl mode, σε ένα νέο Mutation mode, sprays, in-game extras και την αποκλειστική περιοχή Emerald Abyss που ξεκλειδώνεται μόνο πριν το τουρνουά The International.

Μάθετε περισσότερα για την νέα συνδρομητική υπηρεσία του DotA 2.

Διαβάστε για τα αρνητικά user reviews του Dota 2 λόγω Half-Life 3, καθώς επίσης και για το bot το οποίο νίκησε pro παίκτη σε 1v1 στο Dota 2. Συζητήστε για το DotA 2 σε αυτό το forum topic.

Παίζετε DotA 2; Βρείτε συμπαίκτες online κάνοντας κλικ εδώ όπου γράφετε και το ID σας.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification