Ειδήσεις Strategy Δωρεάν το multiplayer του Offworld Trading Company

Δωρεάν το multiplayer του Offworld Trading Company

Friday, 22 Feb 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b6/06/87/offworld-trading-company-free-trial-84-1525441718.jpg
 

Δωρεάν το multiplayer του Offworld Trading Company

Σε μόνιμη βάση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/5/18] Δοκιμάστε δωρεάν το Offworld Trading Company από σήμερα και για όλο το Σαββατοκύριακο.

Το Real-Time Strategy της Mohawk Games είναι διαθέσιμο για δοκιμή για όλο το τριήμερο μέσω Steam. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Offworld Trading Company  είναι ένα παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας, γεγονότα του οποίου λαμβάνουν χώρα στον πλανήτη Άρη. Οι παίκτες καλούνται να κυριαρχήσουν στην αγορά αυτού του πλανήτη και να αξιοποιήσουν τα χρήματα για τον σχεδιασμό στρατιωτικής δύναμης.

Μπορείτε να παίξετε σε online modes που φιλοξενούν μέχρι και οκτώ παίκτες. Εκδόθηκε από την εταιρεία Stardock και κυκλοφόρησε το 2016 στο Steam. Μπορείτε επομένως να το δοκιμάσετε μέχρι την Κυριακή το βράδυ, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να αποκτήσετε το παιχνίδι στην μισή τιμή, κοστίζοντας 10 ευρώ έναντι 20 που κοστίζει συνήθως.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

[UPDATE: 22/2/19 - Δωρεάν το multiplayer mode] Η εταιρεία ανάπτυξης Mohawk Games ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει δωρεάν το multiplayer mode του Offworld Trading Company. Θα μπορείτε να το παίξετε ακόμα και όσοι δεν έχετε το παιχνίδι στην κατοχή σας.

Το δωρεάν multiplayer mode θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου μαζί με το DLC Market Corrections, επομένως μεταβείτε τότε στο Steam για να το κατεβάσετε.

Διαβάστε επίσης το review του Offworld Trading Company και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification