Ειδήσεις Strategy Dota Plus: Νέα συνδρομητική υπηρεσία για το Dota 2

Dota Plus: Νέα συνδρομητική υπηρεσία για το Dota 2

Tuesday, 13 Mar 2018  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b7/c0/15/dota-plus-12-1520960206.jpg
 

Dota Plus: Νέα συνδρομητική υπηρεσία για το Dota 2

Αντικαθιστά τα Battle Passes.

 

H Valve ανακοίνωσε μια νέα συνδρομητική υπηρεσία για το Dota 2 η οποία λέγεται Dota Plus.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Dota Plus είναι μια “εξέλιξη του Battle Pass” και θα παρέχει προσθήκες και νέο περιεχόμενο σε σταθερή βάση αντί για εποχιακά, με ημερίσια και εβδομαδιαία challenges και hero challenges. Οι heroes θα ανεβαίνουν levels μέσω XP το οποίο θα μαζεύουν παίζοντας matches, κερδίζοντας level badges, επιλογές για το hero chat wheel, καθώς και Shards, ένα νέο in-game currency με το οποίο θα μπορείτε να αγοράζετε διάφορες ανταμοιβές.

Επιπλέον, οι συνδρομητές θα μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν στα εβδομαδιαία battle Cup Tournaments (όσοι δεν είναι συνδρομητές θα πρέπει να πληρώσουν περίπου ένα ευρώ την φορά για να συμμετάσχουν) όπου οι νικητές κερδίζουν μεταξύ άλλων ειδικά emoticons και Shards.

Σημαντική είναι και η προσθήκη του Plus Assistant, ενός toolset το οποίο θα προτείνει heroes, items και abilities για να σας βοηθάει στο να χτίζετε ιδανικούς συνδυασμούς. Οι προτάσεις αυτές θα βασίζονται σε πληροφορίες οι οποίες θα συλλέγονται από εκατομμύρια πρόσφατα matches στο κάθε skill bracket και αν αποφασίσετε να διαφοροποιηθείτε, ένα πλήκτρο “recalculate” θα σας κάνει νέες προτάσεις με βάση το τι έχετε εκείνη τη στιγμή στο inventory σας.

Οι συνδρομητές θα έχουν επίσης πρόσβαση στην οθόνη “Death Summary”, η οποία θα παρέχει ένα αναλυτικό χρονοδιάγραμμα με το damage, τα stuns και άλλα αρνητικά effects τα οποία έχετε δεχτεί, ενώ επίσης θα υπάρχει και το “Lane Strategy”, ένα βοήθημα για την ρύθμιση lanes των ομάδων. Μετά από κάθε match, μια οθόνη θα αναλύει την συνολική απόδοση σε σχέση με διάφορες μετρήσεις, καθώς και το πόσο damage δέχτηκε ο κάθε hero από abilities, summoned units και επιθέσεις.

Αν και σταματάνε τα εποχιακά Passes, o “seasonal” χαρακτήρας παραμένει, καθώς οι συνδρομητές θα βλέπουν στον χάρτη τους εποχιακές οπτικές προσθήκες κάθε αντίστοιχη περίοδο.

Η συνδρομή του Dota Plus κυμαίνεται στα περίπου 3 ευρώ, ενώ ισχύουν εκπτώσεις για τις εξάμηνες και τις ετήσιες συνδρομές. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του Dota 2.

Διαβάστε για τα αρνητικά user reviews του Dota 2 λόγω Half-Life 3, καθώς επίσης και για το bot το οποίο νίκησε pro παίκτη σε 1v1 στο Dota 2. Συζητήστε για το Dota 2 σε αυτό το forum topic.

Παίζετε Dota 2; Βρείτε συμπαίκτες online κάνοντας κλικ εδώ όπου γράφετε και το ID σας.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification