Ειδήσεις Strategy Total War: Three Kingdoms

Total War: Three Kingdoms

Friday, 17 May 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e7/a0/32/ss-0eb504c9c4faf8d1b6de7ee7dff8ae49e61ea7731920x1080-11-1515611161.jpg
 

Total War: Three Kingdoms

Δημοσιεύθηκε το launch trailer.

[Aρχική δημοσίευση: 10/1/2018] Η Creative Assembly ανακοίνωσε το Total War: Three Kingdoms, το οποίο θα διεξάγεται στην Κίνα.

Σύμφωνα με το σενάριο, το έτος 190 μ.χ. η Κίνα βρίσκετια σε αναταραχή. Η Δυναστεία Χαν καταρρέει ενώπιον του αυτοκράτορα, ο οποίος αποτελεί μαριονέτα του τύραννου-πολέμαρχου Dong Zhuo. Με το βάρβαρο και καταπιεστικό καθεστώς του και καθώς αποκτά διαρκώς εξουσία, οδηγεί την αυτοκρατορία του σε αναρχία.

Ωστόσο, κάπου εκεί υπάρχει ελπίδα. Τρεις ήρωες ορκίζονται στην αδελφοσύνη ώστε να αντιμετωπίσουν την τυραννία. Συγκεντρώνουν στρατό, ενώ επαναστατούν και μαζί τους τάσσονται οι μεγάλες οικογένειες της Κίνας. Ένας συνασπισμός δυνάμεων συγκεντρώνεται αμφισβητώντας την κυριαρχία του Dong Zhuo. Άραγε θα θριαμβεύσουν ή οι προσωπικές τους φιλοδοξίες θα καταστρέψουν την συμμαχία τους;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στο Total War: The Three Kingdoms αναλαμβάνετε πλέον το μέλλον της Κίνας στα χέρια σας. Το συγκεκριμένο Strategy θα είναι τελείως διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει σε θέμα σεναρίου και μένει να δούμε τι θα μας προσφέρει από πλευράς gameplay. Θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC και Mac.

[UPDATE: 6/6/2018 - In-engine cinematic trailer με τον Cao Cao] H Creative Assembly έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ με in-engine γραφικά. Πρωταγωνιστής ο Cao Cao, ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες της περιόδου των Τριών Βασιλείων:

[UPDATE 2: 13/8/2018 - In-engine cinematic trailer με τον Sun Jian] Το δεύτερο τρέιλερ με την παρουσίαση χαρακτήρων από το Total War: Three Kingdoms έφτασε, δείχνοντάς μας τον Sun Jian και μια μικρή δόση από τον πανέμορφο χάρτη της Κίνας που επιμελήθηκε η Creative Assembly:

[UPDATE 3: 17/5/2019 - In-engine launch trailer με τον Liu Bei] Η εταιρεία ανάπτυξης Creative Assembly έχει αναρτήσει το launch trailer του Total War: Three Kingdoms μόλις έξι ημέρες πριν την κυκλοφορία του, δείχνοντάς μας τον Liu Bei και τη δύναμη της φιλίας.

Η διπλωματία είναι σίγουρα ένα από τα πιο βελτιωμένα features. Συγκριτικά με τα προηγούμενα Total War, οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ηγετών είναι πιο καθηλωτικές. Θα αναπτύξετε φιλίες όπως και αντιπαλότητες με ανθρώπους, οι οποίοι έχουν τους δικούς τους φίλους και εχθρούς, δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο σχέσεων όπου, ανάλογα με τις επιλογές σας, μπορεί να αποτελέσετε την αφορμή για πόλεμο.

Η εξέλιξη των πρακτόρων και των στρατηγών σε χαρακτήρες με θέληση, φιλοδοξίες και την ψευδαίσθηση της εξουσίας, είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή στα μοντέρνα Total War, και το Total War: Three Kingdoms την έχει διαχειριστεί εξαιρετικά.

Διαβάστε ακόμη για το Total War: Thrones of Britannia. Συζητήστε περισσότερα για το Total War: The Three Kingdoms σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 dimas.fk19 (Level 12) 10/01/2018 22:20
Πολύ ωραίο το σενάριο και πολύ ωραία τα σκηνικά στην κίνα!
#2 ashbringer (Level 25) 11/01/2018 08:35
Θα δούμε επικές μάχες με σκηνικά απο Κίνα και επικούς πολέμαρχους.
Notification