Ειδήσεις Strategy Magic: The Gathering Arena

Magic: The Gathering Arena

Wednesday, 04 Sep 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8d/b1/8c/magic-arena-1-62-1504859834.jpg
 

Magic: The Gathering Arena

Έρχεται η κυκλοφορία της ψηφιακής έκδοσης του trading card game.

[Αρχική δημοσίευση: 8/9/17] Φίλες και φίλοι του Magic: The Gathering ήρθε ο καιρός που όλοι περιμένατε. Το αγαπημένο σας Trading Card Game μετρά περισσότερα από 20 χρόνια ζωής, έχοντας ξεκινήσει το 1993 και ήρθε η εποχή της αποκάλυψης του Magic: The Gathering Arena. 

Πρόκειται για μία ψηφιακή έκδοση του πασίγνωστου card game που περιέχει όλα όσα αγαπούν οι fans του με συνεχή υποστήριξη και ανανέωση με τις νέες κάρτες. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει την αυθεντική εμπειρία του Magic: The Gathering με γρήγορο και εύκολο σε χρήση gameplay.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη την ευκαιρία να γραφτούν στην closed beta του παιχνιδιού ενώ η ημερομηνία έναρξης αυτής, καθώς και της κυκλοφορίας του δωρεάν αυτού τίτλου δεν έχουν καθοριστεί ακόμα. Η beta φημολογείται πως θα ανοίξει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Μετά λοιπόν το Magic: The Gathering που υπάρχει εδώ και καιρό στο Steam ή το πρόσφατα ανακοινωμένο RPG που θα κυκλοφορήσει σχετικά με το Magic σειρά παίρνει το Magic: The Gathering Arena, το οποίο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του θα περιέχει κάρτες από το Ixalan το νέο card set, με θέμα τον κόσμο των πειρατών και των δεινοσαύρων.

Κυκλοφόρησαν επίσης πολλά screenshots του παιχνιδιού τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω στην gallery του άρθρου.

[UPDATE: 4/9/19 - Έρχεται η κυκλοφορία] Το Magic: The Gathering Arena θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου για PC και το 2020 για Mac.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης για το MMORPG του Magic: The Gathering και συζητήστε περισσότερα για το Magic: The Gathering Arena στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification