Ειδήσεις Strategy Hex: Card Clash

Hex: Card Clash

Friday, 01 Sep 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος  
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/dd/9c/b4/hex-card-clash-92-1504283863.jpg
 

Hex: Card Clash

Νέο free-to-play card game για το PS4.

Το Hex: Card Clash της Hex Entertainment ανακοινώθηκε πως έρχεται και σε PS4 αυτό το μήνα.

Το Hex: Card Clash περιέχει πάνω από 1800 κάρτες για να φτιάξετε την δική σας τράπουλα και μπορείτε να παίξετε σε cross-play με το Hex: Shards of Fate, την αντίστοιχη έκδοση για PC. Με το Dueling Pit mode θα αντιμετωπίσετε πέντε διαφορετικές τράπουλες εναντίον παικτών ή AI αντιπάλων. Μόλις βρείτε εκείνη που σας ταιριάζει, μπορείτε να την κρατήσετε δωρεάν και να την χρησιμοποιήσετε σαν βάση για να δημιουργήσετε μια καλύτερη τράπουλα.

Στο Hex: Card Clash υπάρχουν δύο ladders, η μία για την τράπουλα που έχει φτιάξει ο κάθε παίκτης και η άλλη σας προκαλεί να διαλέξετε κάρτες από σφραγισμένα φακελάκια, να φτιάξετε μια τράπουλα επιτόπου και να αντιμετωπίσετε κάποιον αντίπαλο. Και οι δύο ladders ξεκινούν από την Bronze tier και καταλήγουν στην Cosmic tier, όπου θα αποκτήσετε πρόσβαση στο Cosmic Crown Showdown και την ευκαιρία να κερδίσετε το έπαθλο των 5000 δολαρίων.

Εκτός από αυτό το τουρνουά, η Hex οργανώνει δύο ακόμα με έπαθλο 1000 δολάρια για το καθένα. Όπως και στις ladders που προαναφέραμε, το Hex Bash απαιτεί να έχετε τη δική σας τράπουλα ενώ το Hex Clash να φτιάξετε μια τράπουλα εκείνη τη στιγμή. Είτε χάσετε είτε κερδίσετε οι κάρτες που θα αποκτήσετε γίνονται δικές σας.

Το Hex: Card Clash θα κυκλοφορήσει σε PS4 στις 19 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης το Cultist Simulator, ένα άλλο card game. Συζητήστε σχετικά με το Hex: Card Clash σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification