Ειδήσεις Strategy Life Is Feudal: Forest Village

Life Is Feudal: Forest Village

Friday, 12 May 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (4 σχόλια)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8d/74/d0/life-is-feudal-forest-village-35-1494592506.jpg
 

Life Is Feudal: Forest Village

Βγαίνει από Early Access και θα κυκλοφορήσει επίσημα.

Η εταιρεία ανάπτυξης Mindillusion και η εκδότρια Bitbox ανακοίνωσαν ότι το μεσαιωνικό city-building, survival και strategy Life Is Feudal: Forest Village, θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 26 Μαΐου.

Στο Life Is Feudal: Forest Village, θα καθοδηγήσετε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που έχουν απομονωθεί σε ένα ξένο νησί. Ως μοναδικός οδηγός τους, είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε το χωριό τους κατασκευάζοντας σπίτια, βοσκότοπους, οπωρώνες, αγροκτήματα, ανεμόμυλους και πολλά άλλα. Η δημιουργία ενός ανανεώσιμου και αξιόπιστου καταφυγίου για αυτούς τους ανθρώπους θα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι στα στοιχεία της φύσης. Όταν έρθει ο χειμώνας, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουν. Το Life is Feudal: Forest Village θα σας επιτρέπει επίσης να πάρετε τον έλεγχο μεμονωμένων χωρικών και να δείτε τον κόσμο από την οπτική τους γωνία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

- Σύνθετο σύστημα γεωργικής εκμετάλλευσης. Οι διαφορετικές καλλιέργειες απαιτούν ποικίλες ποσότητες υγρασίας, εργασίας και χρόνου για να ωριμάσουν και να είναι έτοιμες για συγκομιδή. Τα βοσκοτόπια και τα οικόσιτα ζώα απαιτούν από τους κυνηγούς να τα προστατεύουν από τους δασικούς θηρευτές.

- Ασθένειες, μερίδες τροφίμων και βιταμίνες. Οι ασθένειες εξαπλώνονται ταχύτερα στο κρύο, ειδικά εάν οι χωρικοί σας δεν έχουν ζεστά ρούχα ή τα τρόφιμά τους είναι πολύ απλά και στερούνται βιταμινών. Προσπαθήστε να αποθηκεύσετε όσα περισσότερα είδη τροφίμων μπορείτε για να κρατήσετε τους χωρικούς σας υγιείς.

- Δυναμικό οικοσύστημα. Οι χωρικοί που περπατούν στα γύρω δάση πολύ συχνά θα τρομάξουν τα άγρια ζώα, καθιστώντας το κυνήγι πιο δύσκολο. Η υπερβολική καλλιέργεια ή υλοτομία μπορεί να οδηγήσει στην εξαφάνιση χλωρίδας και πανίδας.

- Σύστημα καιρού και εποχών σε πραγματικό χρόνο. Οι καλοκαιρινές ξηρασίες θα αναγκάσουν τους αγρότες σας να ποτίσουν τις καλλιέργειες τους και οι βροχερές μέρες θα τους αναγκάσουν να σκάψουν τάφρους για να αποστραγγίσουν το περισσευούμενο νερό. Θα χρειαστείτε επίσης καυσόξυλα και ζεστά ρούχα για τους χωρικούς σας το χειμώνα.

- Ηθικό και αύξηση του πληθυσμού. Κρατήστε τους χωρικούς σας ευτυχισμένους και οι οικογένειές τους θα μεγαλώσουν, αν ικανοποιηθούν οι ανάγκες τους. Η ζωή σε υπερπλήρεις ξενώνες, οι ανεκπλήρωτες απαιτήσεις, ακόμα και ο θάνατος κάποιου χωρικού, θα μειώσει το ηθικό και την παραγωγικότητά τους.

- Καταστροφές. Καταιγίδες, ανεμοστρόβιλοι, σεισμοί και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι οι χωρικοί σας είναι έτοιμοι για την καταστροφή και έχουν μέρη για να κρυφτούν.

- Mod-Friendly. Οι modders θα έχουν πρόσβαση σε AI, animations, διαχείριση εργασιών και πόρων, πλοήγηση, ήχους και πολλά άλλα συστήματα του παιχνιδιού.

Το Life Is Feudal: Forest Village είναι σε φάση Early Access από τον Αύγουστο του 2016. Θα κυκλοφορήσει επίσημα για PC στις 26 Μαΐου και είναι μέρος της σειράς Life Is Feudal που ιδρύθηκε από την Bitbox.

Διαβάστε πληροφορίες για το Life Is Feudal: Your Own και συζητήστε για τη σειρά σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Divine Raiden (Level 26) 12/05/2017 16:05
Φαίνεται πολύ ωραίο και καλό για το είδος του.Σίγουρα οι φανς του είδους θα το εκτιμήσουν!
#2 Phobos (Level 22) 12/05/2017 17:12
Quoting Divine Raiden:
Φαίνεται πολύ ωραίο και καλό για το είδος του.Σίγουρα οι φανς του είδους θα το εκτιμήσουν!


Δεν ξέρω, μου θυμίζει πάρα πολύ ένα αντίστοιχο, το Banished.
#3 Dovahkiin (Level 22) 12/05/2017 17:15
Quoting Phobos:
Quoting Divine Raiden:
Φαίνεται πολύ ωραίο και καλό για το είδος του.Σίγουρα οι φανς του είδους θα το εκτιμήσουν!


Δεν ξέρω, μου θυμίζει πάρα πολύ ένα αντίστοιχο, το Banished.

Ναι έχουν πάρα πολλές ομοιότητες. Προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ το Life is Feudal. Θεωρώ ότι είναι μια πιο βελτιωμένη εκδοχή του Banished.
#4 ashbringer (Level 25) 13/05/2017 11:16
Αυτός ο τίτλος έχει πάρα πολλά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που τον κάνουν αρκετά ρεαλιστικό και γεμάτο προκλήσεις.Το όλο σενάριο με την επιβίωση σε ένα νησί και την καθοδήγηση της ομάδας μας το κάνει επίσης αρκετά ελκυστικό.Αναμέ νουμε για την κυκλοφορία του.
Notification