Ειδήσεις Strategy Dota 2: Δήλωση κινητού στα ranked matches

Dota 2: Δήλωση κινητού στα ranked matches

Friday, 21 Apr 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Χρήστος Καπάνταης   | (1 σχόλιο)
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ef/dc/64/dota-2-bloodseeker-99-1492768276.jpg
 

Dota 2: Δήλωση κινητού στα ranked matches

Για την αποφυγή διπλών λογαριασμών.

Με το νέο Update του Dota 2, η εύρεση αγώνα κατάταξης γίνεται πιο αυστηρή.

Κάθε λογαριασμός για να μπορεί να έχει πρόσβαση στους επίσημους ranked αγώνες θα πρέπει να έχει συνδεθεί με έναν αριθμό κινητού. Η Valve ανακοίνωσε την συγκεκριμένη κίνηση λόγω των παικτών με πολλαπλούς λογαριασμούς, που έμπαιναν σε αγώνες άλλων παικτών απλά και μόνο για να τους σαμποτάρουν το παιχνίδι και να τους χαλάσουν το σκορ.

Θα δοθεί μία διορία δύο εβδομάδων, ξεκινώντας από σήμερα, κατά την οποία όσοι παίκτες θέλουν να παίζουν αγώνες κατάταξης θα πρέπει να συνδέσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου με το λογαριασμό τους στο Steam. Από τις 4 Μαΐου και μετά, όποιος λογαριασμός δεν έχει συνδεθεί με κάποιον αριθμό, δε θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες κατάταξης. Πρέπει να τονιστεί ότι δε θα γίνονται δεκτοί οι ίδιοι αριθμοί για διαφορετικούς λογαριασμούς.

Οι υπόλοιπες αλλαγές με το νέο Update περιλαμβάνουν συμμετοχή σε αγώνες κατάταξης από «μοναχικούς καβαλάρηδες»  σε match που συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο solo συμμετοχές. Επιπλέον θα παρατηρήσετε αλλαγές στις τιμωρίες. Τέλος, οι servers που τόσο καιρό χρησιμοποιούνταν για κατάκτηση υψηλότερης θέσης στη κατάταξη δε θα προσφέρουν πλέον αγώνες κατάταξης αναγκάζοντας τους παίκτες στους πιο πυκνοκατοικημένους.

Μπορείτε να δηλώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας εδώ.

Διαβάστε το review του Dota 2 και πείτε μας την άποψή σας για το νεότερο Update στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 KConstantine (Level 12) 21/04/2017 13:04
Αυτό ισχύει και για στρουμφάκια; Ενδιαφέρον. Ίσως εγκαθιδρυθεί το σύστημα επίσης για leavers και trolls.
Notification