Ειδήσεις Strategy Heroes of the Storm update 2.0

Heroes of the Storm update 2.0

Friday, 21 Apr 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (4 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/86/ff/7c/cassia-heroes-of-the-storm-10-1490876407.jpg
 

Heroes of the Storm update 2.0

20 δωρεάν χαρακτήρες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/3/17] Η Blizzard παρουσίασε όλες τις αλλαγές που θα φέρει το Heroes 2.0 update.

Το progression system αλλάζει ριζικά, αφού αφαιρείται το Player Level cap, το οποίο πλέον θα υπολογίζεται από το συνολικό επίπεδο όλων των Heroes σας. Ταυτόχρονα, οι ήρωες δε θα διαθέτουν ούτε αυτοί level cap, με το progression ουσιαστικά να συνεχίζεται επ’άπειρον. Επιπλέον, γίνονται αλλαγές στο XP που χρειάζονται οι ήρωες για να ανέβουν level.

Συγκεκριμένα, στα πρώτα πέντε επίπεδα συναντάμε μεγαλύτερο XP requirement, παρόλα αυτά από εκεί και πέρα, θα ανεβαίνετε levels γρηγορότερα σε σχέση με το παρελθόν κατά 75-80%. Αλλαγές συναντάμε επίσης και στο user interface και ειδικότερα στα μενού του παιχνιδιού. Η κυκλοφορία του Heroes of the Storm 2.0 update θα συνοδευτεί με την έλευση της Cassia, της αμαζόνας που γνωρίσαμε στο Diablo II.

Loot Chests
Με το update 2.0, η Blizzard θα εισάγει επίσης Loot Chests, τα οποία θα περιλαμβάνουν από cosmetic αντικείμενα, έως και heroes και mounts. Loot Chests θα μπορείτε να κερδίσετε κάθε φορά που ανεβαίνετε level, καθώς και υπό συγκεκριμένες συνθήκες που αφορούν το progression των ηρώων και του Player Level σας. Συγκεκριμένα θα λαμβάνετε:

- Common Loot Chest: Κάθε φορά που ανεβαίνετε level
- Rare Loot Chest: Κάθε 5 Player Levels
- Epic Loot Chest: Κάθε 25 Player Levels
- Hero-Specific Loot Chest: Κάθε 10 Player Levels

Τα Hero Loot Chests θα τα κερδίζετε κάθε φορά που ανεβαίνετε 10 levels με έναν ήρωα και θα περιέχουν αντικείμενα που αφορούν τον συγκεκριμένο Hero. Τα duplicate αντικείμενα που θα βρίσκετε μέσα στα chests, θα μετατρέπονται αυτόματα σε Shards, το νέο ingame currency με το οποίο θα μπορείτε να craftάρετε cosmetic αντικείμενα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον όλα τα αντικείμενα του παιχνιδιού θα μπορούν να αποκτηθούν και χωρίς να πληρώσετε χρήματα, μέσω gold ή Shards. Εάν τα τέσσερα items ενός loot chest δεν σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να κάνετε reroll πληρώνοντας gold.

Cosmetic Items και Loadouts
Πέρα από τα καινούρια customization items, η Blizzard προσθέτει επίσης Banners, Sprays, Emojis και Voice Lines. Κάθε φορά που φέρνετε εις πέρας ένα objective στο map ή σκοτώνετε έναν αντίπαλο ήρωα, θα εμφανίζεται το προσωπικό σας λάβαρο (banner), ενώ τα Sprays λειτουργούν όπως και στο Counter-Strike:Global Offensive όπου μπορείτε να εμφανίσετε στο έδαφος το σχέδιο που έχετε επιλέξει.

Επίσης, τα Voice Lines περιλαμβάνουν ατάκες ηρώων και μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε όποτε το θελήσετε μέσω του αντίστοιχου μενού την ώρα που παίζετε. Τέλος, τα γνωστά emojis κάνουν την εμφάνισή τους και στο Heroes of the Storm και περιλαμβάνουν εικονίδια από διάφορους ήρωες. Πριν από κάθε αγώνα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε έως και τρία Loadouts για κάθε ήρωα, τα οποία θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων skins, mounts, sprays και voice announces.

[UPDATE: 21/4/17 - 20 δωρεάν χαρακτήρες] Με αφορμή την κυκλοφορία του update 2.0, η Blizzad σας δίνει 20 δωρεάν χαρακτήρες, αρκεί να συνδεθείτε στο παιχνίδι και να τους αποκτήσετε έγκαιρα.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν τέσσερα Mega Hero Bundles, με 20 χαρακτήρες το καθένα. Το ένα από αυτά (όποιο επιλέξετε) θα μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει Assassins, Tanks & Bruisers, Supports & Specialists και Flex.

Δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα των bundles.

Για να αποκτήσετε το δωρεάν bundle των 20 χαρακτήρων, θα πρέπει να συνδεθείτε στο παιχνίδι από τις 25 Απριλίου έως τις 22 Μαϊου. Συγκεκριμένα θα λάβετε επιπλέον 100 gems (το νέο νόμισμα στο update 2.0), τα οποία θα μπορείτε να ξοδέψετε στο bundle της επιλογής σας, όποιο δηλαδή από τα τέσσερα επιθυμείτε.

Το Heroes of the Storm 2.0 update βρίσκεται ήδη σε open beta και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 25 Απριλίου. Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες προσθήκες στο επίσημο site της Blizzard.

Διαβάστε το review του Heroes of the Storm και συζητήστε για το MOBA της Blizzard στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 KConstantine (Level 12) 30/03/2017 16:02
Στο Overwatch το συγκεκριμένο σύστημα λειτουργεί πολύ όμορφα, μας δίνει κίνητρο να παίζουμε περισσότερο και καλύτερα. Ωραία πρωτοβουλία να το μεταφέρουν και στο Hots.
Θα δούμε τώρα και εδώ να μεταφερονται και achievements για κάθε παίκτη; Blizzard please!
#2 Divine Raiden (Level 26) 30/03/2017 19:34
Για ένα πράγμα παραδέχομαι την Blizzard, ότι δεν αφήνει τα παιχνίδια της να πεθάνουν αλλά ούτε και να κουράσουν σε μεγάλο βαθμο τουλάχιστον.Συν έχεια βρίσκουν τρόπους να ανανεώνουν το ενδιαφέρον του κοινού.
#3 MuscleMuseum (Level 11) 30/03/2017 21:55
Μπραβο ρε blizzard! ΜΠΡΑΒΟΟΟ
#4 An arrow in the knee (Level 22) 30/03/2017 22:55
Μου αρέσει πολύ το Hots και χαίρομαι που βλέπω πως δεν το έχει παραμελήσει η Blizzard παρά το σχετικά μικρό κοινό του.Ένας ακόμα λόγος για να το συνεχίσω.
Notification