Ειδήσεις Strategy Surviving Mars

Surviving Mars

Friday, 02 Feb 2018  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/da/f4/24/surviving-mars-gamescom-89-1503263902.jpg
 

Surviving Mars

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/5/17] Η εταιρεία ανάπτυξης Haemimont, δημιουργός των Tropico 3, 5 και 5, καθώς και η Paradox, ανακοίνωσαν το Surviving Mars, ένα City Building Strategy που διεξάγεται στον Άρη.

Βάση του gameplay, παρότι θα χτίζετε τον πολιτισμό σας, όπως στο SimCity και στο Cities: Skylines, θα υπάρχουν αρκετά Survival στοιχεία. Το περιβάλλον θα είναι εχθρικό και τα resources ελάχιστα. Ωστόσο, με κάθε επιτυχημένη αποστολή θα μπορείτε να επεκτείνετε τον πολιτισμό σας και να εγκαθιδρίσετε έναν πολιτισμό που θα έχει ευημερία και να καθοδηγήσετε τον νέο πολιτισμό σας που δεν θα έχει δει ποτέ την Γη.

Η Paradox είχε κάνει publish και το Cities: Skylines. Τελευταία εστιάζει αρκετά στα games που περιέχουν City-Building.

[UPDATE: 20/8/17 - Νέο τρέιλερ] Νέο τρέιλερ και για το Surviving Mars. 

Το νέο τρέιλερ που παρουσιάστηκε στη Gamescom για το Surviving Mars, παρουσιάζει την τεχνολογία και τη base-building διαδικασία, καθώς και το πώς θα είναι η ζωή στις αποικίες στον πλανήτη Άρη. Όπως αναφέρει ο αφηγητής, η κατοίκηση όμως στον κόκκινο πλανήτη εμπεριέχει αρκετούς κινδύνους.

Το τρέιλερ αυτό έχει έναν αρκετά πιο σοβαρό τόνο, παρά κωμικό, ενώ δείχνει τα νέα εργαλεία κτισίματος που θα διαθέτετε, καθώς και τονίζει ορισμένα επιστημονικά στοιχεία του παιχνιδιού.

[UPDATE 2: 2/2/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Surviving Mars.

Το νέο video game από τους δημιουργούς του Tropico θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου για PC, PS4 και Xbox One όπως ανακοίνωσε η Paradox που θα το δημοσιεύσει. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, θα πρέπει να σχεδιάζετε και να διατηρείτε αποικίες στον Άρη.

Διαβάστε επίσης το review του Cities: Skylines και του Tropico 5 και συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 RipAndTear (Level 7) 13/05/2017 21:05
Δεν ήμουν ποτέ οπαδός των city building, αλλά αυτό δείχνει υποσχόμενο!
#2 ashbringer (Level 25) 14/05/2017 10:09
Ενδιαφέρον city-building strategy με θέμα την δημιουργία πολιτισμού σε έναν αφιλόξενο πλανήτη.
Notification