Ειδήσεις Strategy Football Drama

Football Drama

Thursday, 01 Aug 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης  
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/35/d3/7d/football-drama-77-1564671106.jpg
 

Football Drama

Ένα Football manager με story

Το νέο Football manager από την εταιρεία ανάπτυξης Open Lab Game’s είναι ένα αφηγηματικό παιχνίδι στρατηγικής όπου η αγωνία παίζει τόσο μεγάλο ρόλο και εντός και εκτός γηπέδου και επειδή έχουμε 2019, είναι επίσης ένα παιχνίδι τακτικής καρτών.

Ως “Υπαρξιακά ταραγμένος” διευθυντής μια ομάδας που αντιμετωπίζει δύσκολους καιρούς , θα πρέπει να εκπαιδεύσετε τους παίκτες που βασίζονται σε σειρά με κάρτες που έχουν κερδίσει από τις επιλογές που έχετε κάνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Δυστυχώς, θα έχετε και το επιβαρυμένο παρελθόν σας που θα σας κυνηγάει και δεν θα σας αφήνει σε ηρεμία, καθώς το έγκλημα, τα ναρκωτικά και η διαφθορά θα προσπαθούν να σας αποπλανήσουν οδηγώντας σας στην σκοτεινή πλευρά.
Η διαχείριση του ποδοσφαίρου και η ανατολική φιλοσοφία είναι στενά συνδεδεμένες.

Το Football Drama θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε το Review του Football Mnager 2019 και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο παρακάτω forum topic

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification