Ειδήσεις Strategy Dota Underlords

Dota Underlords

Friday, 21 Jun 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fe/a2/cc/do-38-1580574834.jpg
 

Dota Underlords

Κυκλοφόρησε η open beta. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση - 22/5/2019] Η Valve επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με την εταιρία ανάπτυξης του Dota Auto Chess, όμως αντ’ αυτού θα το αναπτύξει η ίδια.

Το Dota Auto Chess, το δημοφιλές mod του Dota 2, τελευταία κερδίζει όλο και περισσότερη προσοχή. Ακόμα και η εταιρία ανάπτυξης του Dota 2, η Valve, παρατήρησε την ραγδαία αύξηση της δημοτικότητας του, και κάλεσε την εταιρία ανάπτυξης Drodo Studio για να συζητήσουν. Δυστυχώς, οι δύο εταιρίες κατέληξαν στο ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν για πολλούς λόγους, όπως έγραψε η Valve σε μία πρόσφατη ανάρτησή της. Αντ’ αυτού η Valve θα αναπτύξει την δικιά της standalone version, το ίδιο και η Drodo Studio.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Κινεζική ομάδα παράλληλα αναπτύσσει και το δικό της spin-off για κινητά, με όνομα Auto Chess, του οποίου η beta είναι διαθέσιμη από τώρα. Η Valve επιτρέπει στους παίχτες του Auto Chess να μεταφέρουν την πρόοδό τους από το mod στο mobile game.

[UPDATE: 14/6/2019 - Νέος τίτλος και πληροφορίες] Η stand-alone έκδοση της Valve θα ονομάζεται Dota Underlords και σύμφωνα με πρόσφατο post στην σελίδα του Dota 2 θα είναι ένα νέο παιχνίδι που σας βάζει αντιμέτωπους με άλλους 7 παίκτες στην πόλη του White Spire.

Σκοπός σας είναι να χτίσετε, να συνδυάσετε και να κάνετε level up την ομάδα σας ώστε να καταστρέψετε τους αντιπάλους σας. Το παιχνίδι θα βασίζεται στην δημιουργία στρατηγικής και όχι στα καλά αντανακλαστικά σύμφωνα με την Valve. Θα διαθέτει online mode όπου θα μπορείτε να παίξετε αντιμέτωπος με άλλους 7 παίκτες, offline mode όπου θα μπορείτε να κάνετε εξάσκηση κόντρα σε advanced bots και team play όπου θα μπορείτε να συνεργαστείτε με φίλους τόσο offline όσο και online.

Το Dota Underlords θα κυκλοφορήσει μέσω Steam για Windows, Mac και Linux καθώς και για συσκευές Android και iOS. H Valve υπόσχεται cross-play και shared progression ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες. Μπορείτε να λάβετε συμμετοχή στην closed beta του Dota Underlords αγοράζοντας το Dota 2 Battle Pass με τιμή τα 9.99€. Η open beta του παιχνιδιού ωστόσο θα διατίθεται δωρεάν όταν ξεκινήσει.

[UPDATE 2: 21/6/2019 - Κυκλοφόρησε η open beta] Με το πέρας της closed beta του Dota Underlords, στην οποία είχαν πρόσβαση μόνο όσοι αγόρασαν το Dota 2 Battle Pass, το παιχνίδι πέρασε και επίσημα σε open beta στάδιο και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν για PC μέσω του Steam καθώς και σε Android και iOS συσκευές μέσω των αντίστοιχων stores. 

 

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

[UPDATE 3: 3/7/19 - Το πρώτο τρέιλερ] Η Valve κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο τρέιλερ του DotA Underloards. Δείτε το παρακάτω:

Διαβάστε το review του Dota 2 εδώ και συζητήστε για το Dota Underlords στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification