Ειδήσεις Strategy Empire of Sin

Empire of Sin

Monday, 19 Aug 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fe/7a/65/brenda-john-romero-17-1554220180.jpg
 

Empire of Sin

Νέο gameplay trailer στο Σικάγο της δεκαετίας του '20. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/4/19] Η Romero Games, εταιρεία ανάπτυξης των John και Brenda Romero, αναπτύσσει ένα νέο Strategy game σε συνεργασία με την Paradox Interactive.

Σε σημερινό δελτίο τύπου, η Brenda Romero δήλωσε: "Πρόκειται για ένα project στο οποίο θέλαμε να δουλέψουμε εδώ και πολύ καιρό, οπότε είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό το ότι θα συνεργαστούμε με την Paradox Interactive για να υλοποιήσουμε πλήρως αυτό το όνειρο. Ανυπομονούμε να πούμε περισσότερα σε όλους, οπότε παρακολουθήστε για προσεχείς εξελίξεις!" 

Αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο project των Romero.

[UPDATE 11/6/19 - Τρέιλερ στην E3 2019] Ο John Romero παρουσίασε τρέιλερ για το νέο του Strategy, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC και Switch.

Θα ονομάζεται Empire of Sin και θα διεξάγεται στο Σικάγο της Αμερικής την δεκαετία του '20.

Θα μπείτε στο ρόλο ενός στιγνού εγκληματία του υποκόσμου. Στόχος σας θα είναι να κάνετε δουλειές και να γίνετε μέρος του οργανωμένου εγκλήματος.

[UPDATE 2: 19/8/19 - Gameplay trailer στην Gamescom 2019] Ο John Romero, συνδημιουργός του Doom, παρουσίασε μαζί με την σύζυγό του Brenda, το νέο gameplay trailer του Empire of Sin.

Το βίντεο παρουσιάστηκε στην Gamescom 2019, στα πλαίσια της press conference της Microsoft (Xbox Inside). Περιλαμβάνει πλάνα με top-down κάμερα αλλά και cutscenes, με την συνοδεία voice acting. Θα είναι στο χέρι σας να κάνετε τσαμπουκά, να γοητεύσετε υπάρξεις ή να εκφοβίσετε κόσμο, στην προσπάθειά σας να ανεβείτε στην κορυφή της πυραμίδας του οργανωμένου εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης για το Sigil, το νέο FPS του συνδημιουργού του Doom και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification