Ειδήσεις Strategy Dungeon Keeper: Οι developers δούλευαν 16 ώρες κάθε μέρα

Dungeon Keeper: Οι developers δούλευαν 16 ώρες κάθε μέρα

Sunday, 28 Oct 2018  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6f/ec/f1/dungeon-keeper-message-71-1540754700.jpg
 

Dungeon Keeper: Οι developers δούλευαν 16 ώρες κάθε μέρα

Βρέθηκε κρυφό μήνυμα στο παιχνίδι.

Μετά την αποκάλυψη που έκανε λόγο για υπερωρίες 80 ωρών την εβδομάδα στη Rockstar (11,4 ώρες κάθε μέρα και τα σαββατοκύριακα) ένα κρυφό μήνυμα που άφησε developer στο Dungeon Keeper θα σας αφήσει άφωνους.

Ο developer αναφέρει ότι στην Bullfrog δούλευαν 16 ώρες την ημέρα και 7 μέρες την εβδομάδα επί πέντε μήνες! 16 ώρες κάθε μέρα σημαίνει 112 ώρες την εβδομάδα, τα 2/3 της ζωής κάποιου μέσα σε εταιρεία και λιγότερο από ένα 8ωρο ύπνος (γιατί πρέπει στο ενδιάμεσο να πάει κάποιος στο σπίτι του, να φάει και να πλυθεί). Στις ειδικές δυνάμεις στο στρατό σίγουρα περνάνε καλύτερα.

Ο developer Christer Kaitila, δήλωσε ότι μετανιώνει που έγραψε αυτές τις πληροφορίες στον κώδικα, αλλά τουλάχιστον χαίρεται που τέτοια φαινόμενα δεν συνηθίζονται στις μέρες μας. Ελπίζουμε να μην δουν πολλές εταιρείες τα συγκεκριμένα ωράρια και καταλάβουν ότι ο ανθρώπινος οργανισμός αντέχει, γιατί μπορεί να θέλουν να σπάσουν κανένα ρεκόρ και να τα εφαρμόσουν. Είπαμε, καμιά φορά να υπερβαίνουμε το οκτάωρο, αλλά το διπλό οκτάωρο είναι κάτι πρωτάκουστο για τους περισσότερους εκτός gaming βιομηχανίας.

Συζητήστε για το Dungeon Keeper στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification