Ειδήσεις Strategy Artifact beta

Artifact beta

Tuesday, 23 Oct 2018  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b6/5b/32/artifact-beta-86-1540316285.jpg
 

Artifact beta

Η Valve καθυστερεί την διάθεσή της.

To Artifact της Valve είναι το Digital Card game που βασίζεται στον κόσμο του Dota 2 και αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το Νοέμβριο. Σύμφωνα με ειδοποιήσεις που στάλθηκαν σε όσους διαθέτουν beta keys, η ημερομηνία της beta του παιχνιδιού έχει δεχτεί καθυστέρηση.

Η beta του Artifact θα κυκλοφορήσει πλέον στις 19 Νοεμβρίου. Σε αυτό το στάδιο η πρόσβαση σε αυτή είναι αποκλειστική σε κατόχους beta key, τα οποία μοίρασε η Valve μαζί με δωρεάν κωδικούς για το παιχνίδι σε διάφορα events. Στους τυχερούς συμπεριλαμβάνονται όσοι βρέθηκαν στο International 2018 (τουρνουά Dota), καθώς και σε όσους παρευρέθηκαν στην PAX West, στην αποκάλυψη του gameplay για το Artifact. Ακόμη, η Valve δώρισε κάποια beta keys μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Η καθυστέρηση της beta δεν έχει ανακοινωθεί δημόσια από τη Valve ως σήμερα, είτε μέσω Steam είτε social media. Εφόσον η καθυστέρηση δεν αφορά την δημόσια κυκλοφορία του παιχιδιού, το Artifact αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου σε PC, Android, iOS, Linux, macOS και Classic macOS.

Δείτε τα gameplay videos του Artifact και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification