Ειδήσεις Strategy Η Relic σταματάει την υποστήριξη του Warhammer 40.000: Dawn of War ΙΙΙ

Η Relic σταματάει την υποστήριξη του Warhammer 40.000: Dawn of War ΙΙΙ

Thursday, 08 Feb 2018  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a9/94/6d/relic-leaves-dawn-of-war-III3Dbehind-54-1518106991.jpg
 

Η Relic σταματάει την υποστήριξη του Warhammer 40.000: Dawn of War ΙΙΙ

Δεν θα κυκλοφορήσουν expansions ή νέα races.

To υβρίδιο RTS/MOBA της Καναδικής εταιρείας ανάπτυξης κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017 και δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση, καθώς οι fans της σειράς απωθήθηκαν από τα στοιχεία MOBA και την αισθητική των εικαστικών του, ενώ αντίθετα δεν κατάφερε να προσελκύσει οπαδούς των MOBA.

Όπως αναφέρει το Eurogamer, το πιστό κοινό το οποίο παίζει σταθερά Dawn of War ΙΙΙ φαίνεται πως δεν αρκεί για περαιτέρω επένδυση σε αυτό, με τους επικεφαλής των Relic Entertainment και Sega να αμφιβάλλουν για το εάν τυχόν updates θα μεγάλωναν τις πιθανότητες ανάκαμψης. Η απόφαση της διακοπής της υποστήριξης σημαίνει πως προς απογοήτευση των φίλων του Dawn of War ΙΙΙ, δεν θα αναπτυχθούν νέα races ή expansions όπως αναφερόταν αρχικά.

Σύμφωνα με επιστολή της στο Eurogamer μέσω της εκδότριας Sega, η Relic αναφέρει πως ακόμα ενδιαφέρεται να βρεθεί μια λύση για το Dawn of War ΙΙΙ, αλλά φαίνεται να είναι σίγουρο ότι δεν θα αναπτυχθεί νέο περιεχόμενο. Η επιστολή γράφει:

“Αν και το Dawn of War ΙΙΙ έχει αφοσιωμένο κοινό, δεν έφτασε τους αναμενόμενους κατά την κυκλοφορία στόχους και από τότε δεν έχει αποδώσει όπως θα θέλαμε. Αυτό μας απογοητεύει ως επαγγελματίες επειδή θέλουμε να φτιάχνουμε καλά games για τους παίκτες, αλλά και ως ανθρώπους που μας νοιάζει πολύ αυτό που κάνουμε.

Όταν ένα game δεν αποδίδει όπως αναμένεται, πρέπει να γίνει αλλαγή σχεδίων. Με το Dawn of War ΙΙΙ δεν έχουμε τις βάσεις πάνω στις οποίες να μπορούμε να στηριχτούμε για να κυκλοφορήσουμε σημαντικό νέο περιεχόμενο. Δουλεύουμε μαζί με την Sega και την Games Workshop ώστε να αποφασιστούν οι καλύτερες δυνατές μελλοντικές ενέργειες, ενώ παράλληλα στρέφουμε την προσοχή μας σε άλλα projects.”

Το 2017 δεν πήγε αρκετά καλά για την Relic Entertainment, αλλά το 2018 φαίνεται καλύτερο μιας και η εταιρεία έχει 2 projects στα σκαριά, ένα νέο Age of Empires για την Microsoft και ένα ακόμα project το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί.

Μάθετε περισσότερα για το Warhammer 40.000: Dawn of War III και διαβάστε το review του από το GameWorld.gr. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/02/2018 08:59
Λογική η κίνηση αφού δεν τα πήγε καλά ο τίτλος.
Notification