Ειδήσεις Strategy League of Legends: Ανακοινώθηκε η Zoe

League of Legends: Ανακοινώθηκε η Zoe

Saturday, 04 Nov 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/74/fb/c8/league-of-legends-official-zoe-champion-teaser-trailer-acr99vsacfc-46-1509805263.jpg
 

League of Legends: Ανακοινώθηκε η Zoe

Μία νέα ευκίνητη champion.

 

Η Riot Games ανακοίνωσε μια νέα champion για το League of Legends, την Zoe, η οποία είναι ιδιαίτερα κινητική.

Η Zoe ταξιδεύει μέσα από portals και χρησιμοποιεί φούσκες, ενώ μπορεί να αξιοποιήσει το Flash δύο φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει orbs για να κάνει recharge τα abilities της, όπως θα δείτε από το 00:40 του βίντεο και έπειτα, με τα orbs να αφορούν το Flash, το Cleanse και το Protobelt. Με το Flash orb κάνει teleport τρεις συνεχόμενες φορές.

Στα υπόλοιπα abilities της, η Zoe έχει μια επίθεση τύπου μπούμερανγκ, μπορεί να πετάξει φούσκα ύπνου για να πιάσει μέσα της τους άλλους champions και με δύο portals ταξιδεύει περνώντας από το ένα στο άλλο. 

Δείτε ακόμη τι συνέβη στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος League of Legends. Συζητήστε εκτενώς για το League of Legends σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 04/11/2017 21:53
Η Riot τα χει κάνει κώλο τα τελευταία δύο χρόνια...Και όσο πάει γίνεται χειρότερο.
Notification