Ειδήσεις Strategy Δεν θα υπάρξει World of Tanks 2

Δεν θα υπάρξει World of Tanks 2

Sunday, 29 Oct 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/70/22/77/wargaming-95-1509306128.jpg
 

Δεν θα υπάρξει World of Tanks 2

Η Wargaming.net προτιμά να στηρίζει το βασικό παιχνίδι με updates.

Ο διευθυντής του τμήματος regional publishing της Wargaming Alex de Giorgio, ανακοίνωσε ότι "δεν θα αναπτυχθεί sequel για το World of Tanks".

Ο λόγος που ο de Giorgio δήλωσε ότι δεν θα δούμε το World of Tanks 2 είναι ότι το World of Tanks λειτουργεί ήδη ως παιχνίδι όπου παρέχονται υπηρεσίες προς τους χρήστες υπό την μορφή νέων updates. "Η διαρκής εξέλιξη είναι εγγύηση για το παιχνίδι οπότε ένα sequel δεν θα έβγαζε νόημα για εμάς" είπε χαρακτηριστικά.

Αντίστοιχη δήλωση έχει κάνει και η Psyonix για το Rocket League, αλλά και ο Brendan Greene για το PlayerUnknown's Battlegrounds. Εφόσον ένα online παιχνίδι πουλάει και οι developers έχουν διαρκή έσοδα από αυτό, είναι λογικό οι εταιρείες να αποφεύγουν τα sequels τα οποία θα ανάγκαζαν τους gamers να τα συγκρίνουν, να διασπαστούν κ.ο.κ. Συνεχίζουν να υποστηρίζουν διαρκώς ένα και μόνο παιχνίδι.

Το World of Tanks είναι free-to-play και βασίζεται ιδιαίτερα στις μικροσυναλλαγές. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Wargaming.net ετοιμάζει server για το παιχνίδι στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία, ο οποίος θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου.

Διαβάστε reviews για όλα τα games της Wargaming.net. Συζητήστε για το World of Tanks στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/10/2017 10:27
Δεν υπάρχει λόγος για συνέχεια.Ας βελτιώσουν το πρώτο όσο μπορούν.
Notification