Ειδήσεις Strategy League of Legends: Level cap, Blue Essence, IP και rewards

League of Legends: Level cap, Blue Essence, IP και rewards

Saturday, 02 Sep 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/13/30/85/lol-blue-essence-5-1504360213.jpg
 

League of Legends: Level cap, Blue Essence, IP και rewards

Νέες αλλαγές έρχονται στο δημοφιλέστερο MOBA.

Η New 001, Lead Producer της Riot Games, ανακοίνωσε μία σειρά αλλαγών για το δημοφιλές MOBA, μέσω ενός νέου βίντεο που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ώρες στο YouTube. Στην προσπάθειά της να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού της αμείωτο, η Riot Games πραγματοποιεί αλλαγές στα runes και στα IP, ενώ το Blue Essence που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούνταν για το crafting, αναβαθμίζεται σε ρόλο in-game νομίσματος.

Καταρχήν τα Runes και τα Masteries θα ενταχθούν σε ενα σύστημα. Τα Runes θα παρέχονται πλέον δωρεάν χωρίς την χρήση IP. Όσο για το levelling, θυμίζουμε ότι μετά από κάθε παιχνίδι λαμβάνετε κάποιο IP. Με το νέο reward system, το level cap 30 αναιρείται και θα φτάνει μέχρι το level 100. Από τα levels 1 έως το 30 θα λαμβάνετε champions. Πάνω από το level 30 θα λαμβάνετε μεταξύ άλλων emotes που θα δείχνουν το πόσο καλοί είστε.

Τον Νοέμβριο το IP με το Blue essence ενώνονται. Το Blue essence θα χρησιμοποιείται πλέον ως το νέο νόμισμα (το IP που έχετε θα γίνει convert σε blue essence). Γενικά θα μπορείτε πλέον να ξεκλειδώσετε champions πιο γρήγορα, ενώ θα αλλάξει και η λογική των lootboxes.

Όσο για εσάς που έχετε αγοράσει runes με IP, θα λάβετε 100 blue essence για κάθε σετ από Tier 3 Mark Steal και Glyph και 300 blue essence points για κάθε Tier 3 quintessence. Γενικά κάθε Rune που αγοράσατε θα γίνει refund σε blue essence. Επίσης, από σήμερα όλα τα Tier 3 runes κοστίζουν μόλις 10 IP. Για κάθε Rune Page που αγοράσατε με IP θα λάβετε 1500 blue essenses και για κάθε 4 rune pages που αγοράσατε με RP θα λάβετε από ένα Epic Mystery skin για champion σας.

Τον Νοέμβριο με την αλλαγή νομίσματος σε Blue Essense θα ανοίξει ένα store για ελάχιστο χρονικό διάστημα ώστε να αγοράσετε αντικείμενα όπως skins. Τέλος, η Riot Games υπόσχεται ότι θα βελτιώσει και την απόδοση του client, αλλά και το gameplay, μέσω συνεχόμενων patches.

Διαβάστε ακόμη για την μήνυση της Riot Games στο Mobile Legends.

Συζητήστε εκτενώς για το League of Legends σε αυτό το forum topic. Ψάχνετε για συμπαίκτες και αντιπάλους online; Ανταλλάξτε LoL IDs σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification