Ειδήσεις Strategy Jurassic World: Evolution

Jurassic World: Evolution

Sunday, 17 Jun 2018  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (4 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/68/8f/17/jurassic-world-evolution-82-1503258620.jpg
 

Jurassic World: Evolution

Στη δημοσιότητα το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/8/17] Η Frontier Developments ανακοίνωσε το Jurassic World: Evolution.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft στην Gamescom, η εταιρεία ανάπτυξης του Elite Dangerous έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ ενός νέου Theme Park Building Sim που θα βασίζεται στο σύμπαν των ταινιών Jurassic Park/World. Στο Jurassic World Evolution θα μπορείτε να χτίσετε το δικό σας theme park και να δημιουργήσετε νέα είδη από δεινόσαυρους. Τα γεγονότα του παιχνιδιού θα λαμβάνουν χώρα στο ίδιο νησί της ταινίας Jurassic World που είδαμε στους κινηματογράφους το 2015.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ παρακάτω:

 

[UPDATE: 8/10/17 - Πρώτο gameplay τρέιλερ] Κατά την διάρκεια της Frontier Expo 2017, η Frontier Developments έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay τρέιλερ του Jurassic World Evolution.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, το Theme Park Building Sim της Frontier θα περιλαμβάνει πέντε νησιά όπου θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα θεματικά σας πάρκα. Θα χρειαστεί να βρείτε την ισορροπία σε τρεις βασικούς τομείς: Toν τομέα Entertainment (Ψυχαγωγία), τον Security (Ασφάλεια) και τον Science (Επιστήμη).

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, θα μπορείτε να στείλετε ομάδες για να σκάψουν με σκοπό να βρουν Dino-DNA, το οποίο έπειτα θα μπορείτε να επεξεργαστείτε για να δημιουργήσετε νέα είδη δεινοσαύρων. Θα πρέπει να έχετε τον νου σας σε τυχόν επικίνδυνα είδη που θα δημιουργήσετε, ώστε αυτά να μην δραπετεύσουν από τα πάρκα σας. Το έργο σας σε αυτόν τον τομέα θα δυσκολέψουν επίσης τα φυσικά φαινόμενα όπως οι τροπικές καταιγίδες και άλλες φυσικές καταστροφές.

[UPDATE 2: 13/5/18 - Developer diary] Δείτε το νέο developer diary της Frontier Developments, καθώς επίσης και ένα νέο ενημερωτικό βίντεο για τον Σπινόσαυρο.

 

[UPDATE 3: 5/6/18 - Πληροφορίες για τους δεινόσαυρους] Στο νεότερο Developer Diary, στο οποίο δίνονται πληροφορίες για τους δεινόσαυρους του Jurassic World: Evolution.

Οι developers πρώτα αναφέρουν το πως θα χρειαστεί να κάνετε ανασκαφές και να ανακτήσετε απολιθώματα από τα οποία θα πάρετε το απαιτούμενο DNA προκειμένου να δημιουργήσετε τους αντίστοιχους δεινόσαυρους και έπειτα αναφέρονται στις διαφορετικές ανάγκες που θα έχει το κάθε είδος και θα πρέπει να καλύψετε, ενώ τονίζουν πως θα δοκιμαστεί η αντοχή των περιφράξεων που θα τοποθετήσετε, οπότε καλό θα είναι να είστε έτοιμοι να αντιδράσετε γρήγορα.

Δείτε το βίντεο:

[UPDATE 4: 17/6/18 - Launch trailer] Η Frontier Developers έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Jurassic World Evolution.

Χτίστε τα δικά σας πάρκα δεινοσαύρων, εξοπλίστε τα και δημιουργήστε νέα είδη μέσα από έρευνες.

 

Το Jurassic World Evolution κυκλοφόρησε από τις 12 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One. Δείτε τo gameplay video και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 20/08/2017 23:21
Έτσι και βγεί καλό θα πέσει ΤΟ κάψιμο.Ήθελα να ασχοληθώ κάποτε με το Operation Genesis αλλά η κακή φήμη του και κάποια άλλα θέματα με κράτησαν μακριά.Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στα animations και στα physics απ'οτι βλέπω,αναμένουμ ε!
#2 Dovahkiin (Level 22) 21/08/2017 00:31
Πολύ ενδιαφέρουσα και πιασάρικη ιδέα για theme park building sim. Αν το αποτέλεσμα βγει ικανοποιητικό, θα έχει πολύ μεγάλη απήχηση σίγουρα.
#3 Professor_Severus_Snape (Level 26) 21/08/2017 06:30
Μακάρι να βγει καλό, με βλέπω να ασχολούμαι για πρώτη φορά με building simulator.
#4 ashbringer (Level 25) 21/08/2017 07:36
Θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους να φτιάξουν το δικό τους Jurassic World όπως το θέλει ο καθένας.Και έχοντας δει και τις ταινίες έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το τι μπορεί να γίνει!
Notification