Ειδήσεις Strategy Total War: Warhammer 2

Total War: Warhammer 2

Monday, 25 Sep 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (4 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/82/ca/54/warhammer-2-74-1505481065.jpg
 

Total War: Warhammer 2

Ανακοινώθηκε το mega campaign Mortal Empires. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/11/16] Η εταιρεία ανάπτυξης Creative Assembly ετοιμάζει ένα νέο Total War και πολλοί αναρωτιόμαστε που θα τοποθετείται χρονικά.

Ο brand director της σειράς, Rob Bartholomew, δήλωσε ότι η εταιρεία του δουλεύει σε μια χρονική περίοδο "με την οποία δεν έχει ξανασχοληθεί". Κοινώς, ξεχνάμε την μεσαιωνική Ευρώπη, την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, τους πολέμους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Ναπολέοντα, την φεουδαρχική Ιαπωνία και την Αμερικανική ανεξαρτησία.

Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στιάδιο παραγωγής. Λογικά καθότι θα πρόκειται για ιστορική περίοδο, πιθανόν η Creative Assembly να ασχοληθεί με την Κινέζικη αυτοκρατορία ή μια πολύ αρχαία εποχή. Όπως και να 'χει οι επιλογές που έχουν μείνει είναι πολλές. Ο Bartholomew τόνισε πάντως ότι "Το στυλ παιχνιδιού του Total War: Warhammer ίσως εφαρμοστεί και σε κάποιο από τα ιστορικά games μας".

Το επόμενο Total War: Warhamer
Οι περισσότεροι από τους συνολικά 500 developers της Creative Assembly δουλεύουν πάνω στο επόμενο Total War: Warhammer, το οποίο θα έχει τέσσερα races εξ αρχής, καθώς επίσης τόσο δωρεάν, όσο και επί πληρωμή DLC, με legendary lords και race packs από τον πρώτο τίτλο.

Θα υπάρξουν τόσο νέα races όσο και τοποθεσίες, ενώ θα ακολουθήσει και τρίτο μέρος για την εν λόγω σειρά. Θα υπάρξει δηλαδή τριλογία Total War: Warhammer, τα games της οποίας θα ενώνονται με κάποιο τρόπο μεταξύ τους (σ.σ. ενδεχομένως μέσω του multiplayer).

Total War: Warhammer - Wood Elves DLC
Η Creative Assembly θα κυκλοφορήσει ένα DLC για το Total War: Warhammer με τα Wood Elves.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του συγκεκριμένου race είναι οι τοξότες που μπορούν να τρέχουν και να ρίχνουν βέλη ταυτόχρονα, ενώ μπορούν να κρύβονται την στιγμή που χτυπούν ή να αποκτούν ειδικά πυρομαχικά για να αυξήσουν την ακτίνα επίθεσής τους, το poison damage του όπλου τους ή να χτυπήσουν πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Ωστόσο, πάνω από τις μισές μονάδες του συγκεκριμένου στρατού είναι ευάλωτες σε melee χτυπήματα ενάντια σε άλλες φυλές.

Σε αντίθεση με άλλες φυλές, τα Wood Elves μπορούν να καταλάβουν οποιαδήποτε περιοχή του Old World, λαμβάνοντας ένα amber. Απώτερος στόχος τους είναι να γιγαντόσουν το μαγικό τους δέντρο με την ονομασία Oak of Ages.  

Το Total War: Warhammer - Wood Elves DLC θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου.

[UPDATE: 31/3/17 - Ανακοινώθηκε το Total War: Warhammer 2] Η Creative Assembly αποκάλυψε ότι το νέο Total War θα είναι το Total War: Warhammer II.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τέσσερα races και συγκεκριμένα τους High Elves, Dark Elves, Lizardmen και μία τέταρτη φυλή που θα ανακοινωθεί σύντομα. Θα μας ταξιδέψει δυτικά στον "Παλιό Κόσμο" (The Old World) όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και συγκεκριμένα στις ηπείρους Ulthuan, Naggaroth, The Southlands και Lustria. 

Το gameplay θα διατηρηθεί όπως το γνωρίζουμε με νέες προσθήκες, ενώ θα υπάρχει κι ένα νέο στυλ αφήγησης στο campaign. Καθένα από τα τέσσερα races θα πρέπει να σώσει ή να καταστρέψει το Great Vortex πριν από τις άλλες. Συνεπώς το endgame αναμένεται να έχει επικό φινάλε και μάχες σε πολλά μέτωπα. Το campaign υπόσχεται εκατοντάδες ώρες gameplay. 

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Αν έχετε ήδη στην κατοχή σας το Total War: Warhammer τότε θα λάβετε ένα δωρεάν update λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του Total War: Warhammer II. Στο update αυτό θα λάβετε έναν χάρτη του campaign που περιλαμβάνει τις περιοχές από αμφότερα τα δύο games. Έτσι, θα μπορέσετε να παίξετε τα campaigns με οποιοδήποτε race επιθυμείτε.

[UPDATE 2: 11/5/17 - Οι Lizardmen] Το Total War: Warhammer II έχει νέο τρέιλερ το οποίο μας δείχνει λίγη από την δράση που μας περιμένει με τους Lizardmen αλλά και λίγο από τα High Elves. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και τα screenshots στην gallery στο τέλος του άρθρου.

[UPDATE 3: 9/6/17 - Τα High Elves] Η Creative Assembly παρουσιάζει τα High Elves, αυτή τη φορά όχι σε gameplay video, αλλά δείχνοντας μινιατούρες Warhammer στην κάμερα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

[UPDATE 4: 21/6/17 - Παρουσίαση του χάρτη] Οι Creative Assembly και Sega έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Total War: Warhammer 2, στο οποίο παρουσιάζεται το campaign map του επερχόμενου Strategy.

Ο χάρτης περιλαμβάνει το νησί του Ulthuan, καθώς και την ζούγκλα της Lustria. Μετά το launch του παιχνιδιού, θα γίνει διαθέσιμος και ένας τεράστιος... υπέρ-χάρτης, ο οποίος θα επεκτείνεται από το Old World έως και την Lustria, ενώ θα περιλαμβάνει και όλα τα σχετικά playable races. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE 5: 14/7/17 - Νέο in-engine cinematic τρέιλερ με τα Dark Elves] Στο νέο τρέιλερ του Total War: Warhammer 2 την εμφάνισή τους κάνουν τα Dark Elves με τον βασιλιά τους Malekith και νόμιμο (σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα πάντα) κληρονόμο του Ulthuan. Στο στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα του Morathi, που αφηγείται κατά την διάρκεια του τρέιλερ την καταστροφή που έχει σκοπό να επιφέρει στους αντιπάλους της, για να εκδικηθεί την αδικία που διαπράχθηκε εις βάρος του γιου της. 
 

Ο Malekith κάνει την είσοδό του θυμίζοντας μας τον αγαπητό κακό των Star Wars Darth Vader και αν υπήρξε κάτι που μας έκανε εντύπωση βλέποντάς τον, αυτό είναι η καταπληκτική φωνή του που δείχνει να ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα του. Μένει μόνο να δούμε το τρέιλερ των High Elves, καθώς και αυτό του μυστήριου τέταρτου faction που αναμένεται να συμπληρώσει το ρόστερ του Total War: Warhammer 2.

[UPDATE 6: 16/8/17 - Οι Skaven] Η Sega ανακοίνωσε την φυλή των Skaven για το Total War: Warhammer II. Η συγκεκριμένη φυλή αποτελείται από διάφορα είδη εχθρών που δρουν κυρίως από το υπέδαφος. Οι Skaven θα είναι playable, όπως και οι High Elves, Dark Elves και Lizardmen που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Θυμίζουμε επίσης ότι όσοι προπαραγγείλετε το παιχνίδι θα μπορείτε να παίξετε και με τους Norscans.  

[UPDATE 7: 15/9/17 - Τρέιλερ του New World] Η Sega σε συνδυασμό με την Creative Assembly κυκλοφόρησαν ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Total War: Warhammer 2 που δείχνει διάφορες τοποθεσίες του New World.

Όπως και το Old World, έτσι και το New World είναι κάθε άλλο παρά ένα φιλικό μέρος. Το τρέιλερ εστιάζει στις εξαιρετικές τοποθεσίες που θα συναντήσουμε στο Warhammer 2, γεμάτες δάση, λόφους, βουνά και κτήρια που σας προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες για να χτίστε την τακτική σας.

Σε μέρη σαν κι αυτά οι μάχες θα είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακές.

[UPDATE 8: 25/9/17 - Mortal Empires] Το Total War: Warhammer 2 θα έχει ένα mega campaign με την ονομασία Mortal Empires. as a name: Mortal Empires. 

Στο Mortal Empires θα βρείτε το περιεχόμενο τόσο της αρχικής έκδοσης όσο και του sequel, κοινώς τον παλιό με τον νέο κόσμο και τις φυλές με τους αρχηγούς τους. Όλα αυτά σε έναν χάρτη. Η αλλαγή αυτή θα γίνει με update μετά το λανσάρισμα. Το Mortal Empires θα έχει 35 αρχηγούς, 25 αρχικές θέσεις, 117 φατρίες και 295 οικισμούς. Θα λείπει μόνο η φατρία των Norsca καθώς ήταν η τελευταία που αναπτύχθηκε, ωστόσο θα προστεθεί στην πορεία, λίγο μετά το λανσάρισμα.

Το Mortal Empires θα περιλαμβάνει στρατούς με Rogues, κυνήγι θησαυρών, ναυμαχίες (μαζί με καταιγίδες και ύφαλους), αντίστοιχες αλλαγές στον καιρό κτλ. 

Το Total War: Warhammer II θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου για PC και Mac. Καθότι η σειρά αποτελεί τριλογία, μελλοντικά θα δούμε και ένα τρίτο Total War: Warhammer.

Διαβάστε το review του Total War: Warhammer και τα αντίστοιχα των DLC Bretonnia, Realm of the Wood Elves και The King and the Warlord. Συζητήστε για το Total War: Warhammer 2 στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 18/11/2016 16:59
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα νέα total War.Περιμένω κάποιο άρθρο απο Γιάννη Μοσχονά που πιστεύω θα τα λιώσει.
#2 Dovahkiin (Level 22) 24/03/2017 22:26
Έχω μείνει λίγο πίσω δυστυχώς στα Total War, αλλά είμαι ενθουσιασμένη και περίεργη για το ποιο θα είναι το επόμενο παιχνίδι της σειράς. Σε 6 μερούλες λοιπόν θα μάθουμε.
#3 MuscleMuseum (Level 11) 01/04/2017 02:34
Ξερουμε ότι η τελευταία φατριά είναι οι Skaven μπορουμε να το καταλάβουμε και απο το τρέιλερ, ελπίζω μόνο να μην μας κοστισει καποια περιουσία όπως κ ο προκάτοχός του. Ανυπομονώ να το παίξω!!!
#4 ashbringer (Level 25) 22/06/2017 10:16
Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τις 28 σεπτέμβρη.Δώστε το μας τώρα!
Notification